Pozdrowienia ze szlaków
Seba.To z telefonu🤔Zdjęcie oczywiście zrobiłeś
Ostatnio zmieniony 2020-09-16, 18:09 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Adrian pisze:Pozdro ze szlaku ...
Ludzie którzy wychodzą w taka pogodę myślą tylko o sobie nie interesuje się tym że jak coś się stanie to inni idą ratować narażając swoje życie. Po pierwsze idąc w góry nie powinno się myśleć tylko o sobie tylko o tym ze przez moja głupotę bede musiała narazić ludzi na niebezpieczeństwo. Każdy człowiek to powinien mieć z tyłu głowy że przez mój błąd ktoś będzie musiał się narażać nie daj Boże zginąć i zostawiać swoje rodziny .... O to mi chodzi.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
laynn pisze:A Tola?
Z dyskryminowana
Sprocket.
Ludzie którzy wychodzą w taka pogodę myślą tylko o sobie nie interesuje się tym że jak coś się stanie to inni idą ratować narażając swoje życie. Po pierwsze idąc w góry nie powinno się myśleć tylko o sobie tylko o tym ze przez moja głupotę bede musiała narazić ludzi na niebezpieczeństwo. Każdy człowiek to powinien mieć z tyłu głowy że przez mój błąd ktoś będzie musiał się narażać nie daj Boże zginąć i zostawiać swoje rodziny .... O to mi chodzi.
Witku albo przesadziłeś z używkami, albo złe grzyby zjadłeś ... Albo siedzisz w domu i zazdrość cię zżera
Ostatnio zmieniony 2020-10-03, 16:35 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Wszystkiego po trochu. Jajecznica z grzybami była dzisiaj. Siedzę w domu. Wiedzę o górach czerpię z FB i stamtąd takie coś przekleiłem
SPROCKET