Piotrek pisze:Nie mów, że załapałeś się na dary dla artystów
Bardzo bym chciał - szczególnie w odpowiedniej kwocie (wystarczy 200 000 - 250 000). Niestety ja muszę czekać na tarczę nr ... ?
Pudelek pisze:Ale najbardziej podobał mi się jeden z komentarzy:
Cytat:
pan Zenon z Przemyśla (woj Podkarpackie), odczuwał za to silne bóle w okolicach krocza za każdym razem gdy zakładał elastyczne kąpielówki idąc na basen miejski...
dopiero żona wyjaśniła mu ze to nie kąpielówki tylko czepek, i że gumowe zakłada się na głowę a płócienne na dudę
Pudelek pisze:a kościółki będą zapraszać nawet w kwarantannie narodowej
ceper pisze:miałem tygodniowo 60h szkoleń/prezentacji/ i robiłem do 2.000 km za... 1/10 stawki lekarza
kristoff73 pisze:o ile za 6 dni (a nawet w ewentualnej kwarantannie) nadal będą dopuszczalne zgromadzenia do 5 osób, to już spotkania "spadną" z 20 do 5...
kristoff73 pisze:widzę, że nawet w kwarantannie będę mógł sobie "potrenować" spacery po terenach zielonych bez maseczk
buba pisze:Mogliby zrobic jakies bary z lanym winem mszalnym! Mysle ze chetnych by nie brakowalo!
kristoff73 pisze:naprawdę sporo osób w maseczkach (prawidłowo założonych a nie pro forma) spotykam w parkach a nawet w lasach... nie muszę tego rozumieć..
Pudelek pisze:buba napisał/a:
Mogliby zrobic jakies bary z lanym winem mszalnym! Mysle ze chetnych by nie brakowalo!
przecież te wina mszalne to sikacze o znikomej wartości procentowej Szkoda zachodu ;P chyba, żeby ksiądz podawał coś dodatkowego spod stołu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości