Spotkajmy się gdzieś na szlaku
- sprocket73
- Kontakt:
Hejka 😁.
Nowy Rok witamy tym razem na szczycie Kiczery (nad góra Żar, w Beskidzie Małym).
Startujemy około 22. Jest to jedna z lepszych miejscówek na sylwka. Na miejsce można podjechać autem, a potem tylko 15 minut z buta.
Na wyżerkę planujemy krupnioka z kiszona kapusta, czyli nasz coroczny hicior sylwestrowy .
Przybywajcie 😁
Nowy Rok witamy tym razem na szczycie Kiczery (nad góra Żar, w Beskidzie Małym).
Startujemy około 22. Jest to jedna z lepszych miejscówek na sylwka. Na miejsce można podjechać autem, a potem tylko 15 minut z buta.
Na wyżerkę planujemy krupnioka z kiszona kapusta, czyli nasz coroczny hicior sylwestrowy .
Przybywajcie 😁
Przychylam się do Sokoła, że pogoda szałowa nie będzie. Wiem, że masz wolne, ale ja może innym razem, szkoda mi na taki dzień urlopu, a z laptopem nie pojadę, bo może być problem z zasięgiem w górach. Na Trzech Króli coś się szykuje, ale biorąc pod uwagę warunki na szlaku, chcę jechać wyżej: Skrzyczne, Rysianka, Barania Góra to absolutne minimum wysokości.
Ostatnio zmieniony 2021-01-01, 18:59 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebastian pisze:Przychylam się do Sokoła, że pogoda szałowa nie będzie. Wiem, że masz wolne, ale ja może innym razem, szkoda mi na taki dzień urlopu, a z laptopem nie pojadę, bo może być problem z zasięgiem w górach. Na Trzech Króli coś się szykuje, ale biorąc pod uwagę warunki na szlaku, chcę jechać wyżej: Skrzyczne, Rysianka, Barania Góra to absolutne minimum wysokości.
Daj znać jakoś, mam wolne
sokół pisze:Moze Grojec?
Jasne! Tylko poproszę MateuszaBudę o pomoc w skompletowaniu sprzętu. Niewykluczone, że będzę musiał coś dokupić, ale czego się nie robi dla sprawy? Poza tym mam dylemat: raki czy raczki?
Ostatnio zmieniony 2021-01-01, 19:08 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.