Pierwsza Beskidzka Winter Expediction 2013
- Malgo Klapković
To Ci się udał zimowy debiut! Fajnie ta Jaskowa i okolice wyglądają w śnieżnej szacie. Za to te wszystkie inwersje i morza chmur w kilku ostatnich relacjach doprowadzają mnie do depresji. Bo człowiek chciałby tam być, a nie tracić życia w pracy, której ostatnio nawał.
Czekam na kolejne Twe zimowe wypady, bo zdjęcia robisz jak zwykle miłe dla oka.
Czekam na kolejne Twe zimowe wypady, bo zdjęcia robisz jak zwykle miłe dla oka.
Zimowe relacje na pewno będą i mam nadzieję, że nie jedna przy równie ładnej pogodzie.
Ja w ogóle bardzo lubię zimę, lubię pomarznąć, wyciorać się w śniegu a i samopoczucie mam najlepsze podczas całego roku właśnie gdy jest zima.
Długo będę pamiętał wypady n.p. na Pilsko czy Żar przy minus 25-27 st., czy wschody Słońca gdy nos odmarza . Jest w tym moc.
A jeszcze słówko o schronisku na Skrzycznym które bardzo lubię. Zazwyczaj jestem tam sam lub z Dobromiłem i zawsze jest pusto, zawsze jest przyjemny nastrój więc wrażenia mam pozytywne. Pora dnia czy tygodnia w której bywam idealnie eliminuje te tłumy, które tak wielu irytują.
Ale zerknąłem tym razem z ciekawości na cennik pokoi i...szok. 150 zł za dwójkę To już przegięcie na całego. Nie mówiąc o tym, że moja kawa zdrożała do 8 zł., to kurva więcej niż dojazd na tą wycieczkę
Ja w ogóle bardzo lubię zimę, lubię pomarznąć, wyciorać się w śniegu a i samopoczucie mam najlepsze podczas całego roku właśnie gdy jest zima.
Długo będę pamiętał wypady n.p. na Pilsko czy Żar przy minus 25-27 st., czy wschody Słońca gdy nos odmarza . Jest w tym moc.
A jeszcze słówko o schronisku na Skrzycznym które bardzo lubię. Zazwyczaj jestem tam sam lub z Dobromiłem i zawsze jest pusto, zawsze jest przyjemny nastrój więc wrażenia mam pozytywne. Pora dnia czy tygodnia w której bywam idealnie eliminuje te tłumy, które tak wielu irytują.
Ale zerknąłem tym razem z ciekawości na cennik pokoi i...szok. 150 zł za dwójkę To już przegięcie na całego. Nie mówiąc o tym, że moja kawa zdrożała do 8 zł., to kurva więcej niż dojazd na tą wycieczkę
Piotrek pisze:150 zł za dwójkę
Owszem szok. Ale z drugiej strony spójrzcie Panie i Panowie na standart tych pokoi. Skrzyczne stało się hotelem.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
sokół pisze:Jak dawno to uważaj, żebyś szoku nie doznał. Wiele się tam zmienia,
Kilka ostatnich relacji na forum z tego Beskidu zahartowało mnie i ta klęska w drzewostanie szokowo na mnie nie wpłynie. Jakoś to wytrzymam, co zastanę. Nie bez powodu wybieram zimową porę, bo będzie przykryte to pobojowisko, a liczę na widoki jakich tam jeszcze nie oglądałem.