Sprawy techniczne itp.
Iza, nie przejmuj się
Tu się w zasadzie nic wielkiego nie robi. Raz w miesiącu tą ankietę czy zdjęcie miesiąca (choć to rzeczy nie obowiązkowe). I w zasadzie do tego jedynie komp jest przydatny. Inne rzeczy idzie z telefonu zrobić.
Ale forum z założenia nie banuje, nie edytuje wypowiedzi, nie gmera ludziom w kieszeniach więc to funkcja lajtowa.
A zmiana warty z pewnością się przysłuży, bo - przynajmniej w moim przypadku - co raz rzadziej zaglądam, na zlotach nie bywam, nie inicjuję nic. Bardziej za słupa robiłem niż za Admina .
A Adrian to pozytywy chłopina, co z korzyścią dla forum będzie.
Tu się w zasadzie nic wielkiego nie robi. Raz w miesiącu tą ankietę czy zdjęcie miesiąca (choć to rzeczy nie obowiązkowe). I w zasadzie do tego jedynie komp jest przydatny. Inne rzeczy idzie z telefonu zrobić.
Ale forum z założenia nie banuje, nie edytuje wypowiedzi, nie gmera ludziom w kieszeniach więc to funkcja lajtowa.
A zmiana warty z pewnością się przysłuży, bo - przynajmniej w moim przypadku - co raz rzadziej zaglądam, na zlotach nie bywam, nie inicjuję nic. Bardziej za słupa robiłem niż za Admina .
A Adrian to pozytywy chłopina, co z korzyścią dla forum będzie.
Piotrek pisze:A Adrian to pozytywy chłopina, co z korzyścią dla forum będzie.
W dobrym zawodzie siedzi.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Adrianie, nie sądziłem, że to może mieć miejsce w tak młodym wieku, że przyjemności staną się obowiązkami.
Życzę wytrwałości w obowiązkach i wielu sukcesów na nowym polu. Znam się na roli (wieloletnie doświadczenie z młodzieńczych lat), więc gdybyś nie stawał na wysokości zadania, to nie wahaj się zwrócić do forumowiczów o pomoc. Ciężka orka to dla mnie mały pikuś.
Życzę wytrwałości w obowiązkach i wielu sukcesów na nowym polu. Znam się na roli (wieloletnie doświadczenie z młodzieńczych lat), więc gdybyś nie stawał na wysokości zadania, to nie wahaj się zwrócić do forumowiczów o pomoc. Ciężka orka to dla mnie mały pikuś.
dakOta pisze: Izabela, Adrian, a tak przy okazji - Wy zamiast rozmowy piszecie sobie wiadomości? Czy cytowanie było ze słuchu?
Wysłałam wiadomość. Mam potwierdzenie
A ze słuchu to może zawsze się wykręcić albo powiedzieć, że nie zapamiętał wszystkiego
Ostatnio zmieniony 2021-03-30, 15:16 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Łubu dubu łubu dubu - niech nam żyją nowi admini naszego forum.
Nieeeeech żyją nam!!!
p.s.
To pisałem ja: sprocket73
Nieeeeech żyją nam!!!
p.s.
To pisałem ja: sprocket73
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876