Piwo...
- kristoff73
Minęło kilka tygodni i co się zmieniło?
- kończę z piwami kraftowymi -
Postanowiłem rozpatrywać każdy browar z osobna wg zasady - im bliżej Katowic, tym wyższe oczekiwania i uchyliłem furtkę jedynie dla 2 piw z Peruna, które regularnie są w Auchan.
- zamierzam nie pić alkoholu w niedzielę, poniedziałek, wtorek i środę. No chyba, że będę oglądać mecz Siatkarek - ale wtedy dojdzie czwartek.
I tak się dzieje. Mecze ustalają rytm tygodnia
Większą uwagę zwróciłem na piwa czeskie. Browary, które najwyżej cenię to: Svijany, Rohozec, Bernard (ale IPA bardzo niedobra).
- kończę z piwami kraftowymi -
Postanowiłem rozpatrywać każdy browar z osobna wg zasady - im bliżej Katowic, tym wyższe oczekiwania i uchyliłem furtkę jedynie dla 2 piw z Peruna, które regularnie są w Auchan.
- zamierzam nie pić alkoholu w niedzielę, poniedziałek, wtorek i środę. No chyba, że będę oglądać mecz Siatkarek - ale wtedy dojdzie czwartek.
I tak się dzieje. Mecze ustalają rytm tygodnia
Większą uwagę zwróciłem na piwa czeskie. Browary, które najwyżej cenię to: Svijany, Rohozec, Bernard (ale IPA bardzo niedobra).
Бродяга. Снусмумрик. Бомж.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... 0,79cfc278
Wzrost cen pepsi i coli mnie nie ruszył, ale na wieść o możliwej podwyżce cen piwa posmutniałem okropnie.
Wzrost cen pepsi i coli mnie nie ruszył, ale na wieść o możliwej podwyżce cen piwa posmutniałem okropnie.
Oprócz błękitnego nieba...
Podobno w sierpniu Browar Pinta w Wieprzu ma świętować w terenie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- _Sokrates_