Co ostatnio sfotografowaliśmy...
No i nawet szefową masz na zdjęciu (pani Danka)
Ten statek też tonie, jeden z ostatnich zwykłych barów piwnych
Piwo przynajmniej dobre mają? Kiedyś lali Brackie
Z tego co pamiętam, całkiem fajne hot dogi i hamburgery tam mieli, szczególnie jak się tam dłużej siedziało to smakowały
Ten statek też tonie, jeden z ostatnich zwykłych barów piwnych
Piwo przynajmniej dobre mają? Kiedyś lali Brackie
Z tego co pamiętam, całkiem fajne hot dogi i hamburgery tam mieli, szczególnie jak się tam dłużej siedziało to smakowały
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Adrianie i Mirku, nie wierzę Wam.
Zawiodłem się zbyt wiele razy na "poleceniach" klimatycznych obiektów. Idę, widzę spelunę i obrót na pięcie. Czy przed wejściem do obiektu powinienem zażyć meliskę? Mirku byłeś w Godziszowie i brak fot/relacji/. Turystyka funeralna bywa modna. Adrianie - daj spokój Beskidom, odkryj nowe trendy.
Zawiodłem się zbyt wiele razy na "poleceniach" klimatycznych obiektów. Idę, widzę spelunę i obrót na pięcie. Czy przed wejściem do obiektu powinienem zażyć meliskę? Mirku byłeś w Godziszowie i brak fot/relacji/. Turystyka funeralna bywa modna. Adrianie - daj spokój Beskidom, odkryj nowe trendy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Właśnie odkryj nam, co w trawie piszczy. Wielu z nas ma już z górki, więc odwiedza/zwiedza/ bliższe koszuli obiekty. Weźmy pierwszy przykład z brzegu, np. kolegę, który odwiedził Cieszyn. Za 3 tygodnie również planuje odwiedzić okolice Czantorii, ale nie o górę tu chodzi. Od jakiegoś czasu częściej bywam na innego typu imprezach niż śluby, w przeciwieństwie do młodzieży.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
sokole, przeglądasz bratnie forum, na którym nie brak ofert funeralnej turystyki. Korzystając z ich oferty trafiłem na Halę Miziową i Pilsko (spotkałem znajome twarze) oraz na Salmopol (tu nie miałem szczęścia, bo przybyłem 10 minut za późno i ruszyłem truchcikiem, podczas gdy grupa GS wyruszyła jeszcze później; może to i lepiej ).
Od wczoraj miałem być w Izerach (rankiem ruszyć na Bobrowe Skały i potem dołączyć), ale dziś marne prognozy pogody i odpuściłem, chociaż dojazd miałem idealny (własny, prywatny i publiczny).
Krucho w dziale zaproszeń lub spotkań na szlaku. Mirek ostatnio jest aktywny, ale podaje nieprecyzyjne namiary.
Wilków nie jadłem, ale gdyby Adrian zabrał rożen, to nie pogardzę grillowaną dziczyzną.
Od wczoraj miałem być w Izerach (rankiem ruszyć na Bobrowe Skały i potem dołączyć), ale dziś marne prognozy pogody i odpuściłem, chociaż dojazd miałem idealny (własny, prywatny i publiczny).
Krucho w dziale zaproszeń lub spotkań na szlaku. Mirek ostatnio jest aktywny, ale podaje nieprecyzyjne namiary.
Wilków nie jadłem, ale gdyby Adrian zabrał rożen, to nie pogardzę grillowaną dziczyzną.
Ostatnio zmieniony 2021-06-12, 13:23 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.