Quiz dla Tatroholików (Tatry)
Czuję że tam będę niedługo
Albo to z Rysów, albo Świnica, albo Orla Perć
No to zgaduje szlak Liliowe-Świnica
Albo to z Rysów, albo Świnica, albo Orla Perć
No to zgaduje szlak Liliowe-Świnica
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Gratuluję.
Nie.
Nie.
Ale w jednym jesteś blisko - to po północnej stronie Tatr.
Coldman pisze:Albo to z Rysów, albo Świnica, albo Orla Perć
Nie.
Coldman pisze:No to zgaduje szlak Liliowe-Świnica
Nie.
Ale w jednym jesteś blisko - to po północnej stronie Tatr.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tępy dyszel
Zupełnie nie ten rejon... na szczycie obok ( ten znany ze szlakiem, ale na zdjeciu go nie ma) nawet moja córka była. zdjęcie zrobiłem ze znanej przełęczy ale obok jest jeszcze bardziej znana przelecz i ten szczyt jeszcze lepiej widać. I kształt ma niemal identyczny.
Tutaj w centralnej częsci zdjecia widać szczyt, o który pytam. Jest przed tym ważniejszym szczytem, o którym wspominałem i na zdjęciu dokładnie pod innym bardzo znaym szczytem, na którym pewnie kilku z Was było. A fota trzaśnięta z tego innego, znanego szczytu.
To co, teraz zgadniecie?
Tutaj w centralnej częsci zdjecia widać szczyt, o który pytam. Jest przed tym ważniejszym szczytem, o którym wspominałem i na zdjęciu dokładnie pod innym bardzo znaym szczytem, na którym pewnie kilku z Was było. A fota trzaśnięta z tego innego, znanego szczytu.
To co, teraz zgadniecie?
Ostatnio zmieniony 2021-06-30, 08:53 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel