Piotrek pisze:Jeżeli to Twoje są relacje z częstych wypadów w Jesieniki i rowerowych objazdów po kilkaset km.
+ dalekie obserwacje.
Pudelek pisze:że długo trzeba było na Ciebie tutaj czekać przyda się trochę relacji rowerowych albo narciarskich okraszonych czeskim piwem
Piotrek pisze:Cześć Robert.
Jeżeli to Twoje są relacje z częstych wypadów w Jesieniki i rowerowych objazdów po kilkaset km. to oznacza, że będzie co oglądać
Vision pisze:+ dalekie obserwacje.
Malgo Klapković pisze:Wow! Mój ulubieniec fotograficzny. Witaj Robercie Miło Cię tutaj widzieć
Tępy Dyszel pisze:Robert J - witaj.
Konkurencja fotograficzna dla Pani Laweny oraz dla Panów sprocket73 czy Vision lub sokół, jak najbardziej pożądana.
Pudelek pisze:tyle, że RobertJ nie chodzi po Tatrach - na szczęście więc tematyka będzie inna
Witaj Robert! Czekamy na relacje z kolejnych przemierzonych (tysięcy?) kilometrów
Basia Z. pisze:O, ja też najbardziej lubię te dalekie obserwacje z Pradziada !
sokół pisze:Cześć Robert, miło, że jesteś.
Pudelek pisze:tyle, że RobertJ nie chodzi po Tatrach - na szczęście więc tematyka będzie inna
sokół pisze:Tępy, uważasz, że jest jakaś konkurencja dla moich gniotów fotograficznych? Nie ma!
Robert J pisze:No chyba, że skrobnąłbym coś starego z przed kilku lat. Coś czego jeszcze nigdzie nie pisałem
Robert J pisze:DO
Tępy Dyszel pisze:Twoje gnioty fotograficzne są klasykiem tego forum. Jak również forum ,,Góry-Szlaki".
Tępy Dyszel pisze:Robert J napisał/a:
DO
Tzn ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości