Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Izo - piękne uchwycenie przyrody. Od paru miesięcy na tym Forum nie było ładniejszych.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Beskid Niski bez cmentarzy i cerkwi, czyli po prostu piękne krajobrazy. Wczorajsza wycieczka z Wysowej - Zdrój. Relacja będzie później, mam strasznie dużo materiału do opracowania. Trasa wycieczki: https://en.mapy.cz/s/basovulone
Wysowa-Zdrój
Lackowa - widok ze wsi Cigelka
bezimienne góry nad Wyżnim Twarożcem
popołudnie w Wysowej-Zdrój
Wysowa-Zdrój
Lackowa - widok ze wsi Cigelka
bezimienne góry nad Wyżnim Twarożcem
popołudnie w Wysowej-Zdrój
Ostatnio zmieniony 2021-10-31, 09:39 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Piotrek pisze:I jeszcze lawenda kwitnąca...
Uwielbiam lawendę, kolor, zapach, właściwości- jest tego mnóstwo.
W tym roku będę piekła na święta jak zawsze ciasteczka, dołożę jeden rodzaj właśnie z lawendą.
Mam plan ( jak kupimy w końcu działkę) , to zrobię sobie na niej małą Prowansję. Będą fiolety, róże , biele, trawy, dołożę tez brzozy i domek z okiennicami. Już to wszystko sobie wizualizuję
Izabela pisze:Piotrek pisze:I jeszcze lawenda kwitnąca...
Mam plan ( jak kupimy w końcu działkę) , to zrobię sobie na niej małą Prowansję. Będą fiolety, róże , biele, trawy, dołożę tez brzozy i domek z okiennicami. Już to wszystko sobie wizualizuję
Plan piękny, choć z pewnością czasochłonny żeby później wszystko na bieżąco pielęgnować.
Ale warto. Przyjemnie sobie usiąść w takim otoczeniu