Się dzieje
Z pozdrowieniami dla fotografów
https://fb.watch/a_26NpMXR9/
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Coldman pisze:Z pozdrowieniami dla fotografów
Zaraz widać że to Nikon, bo nic się nie stało
laynn pisze:Dziękuję, że w końcu napisałaś to wprost.
Nie masz wrażenia, że te teksty o donosicielach to taki kibolski poziom ? Czekam jeszcze na słowa o konfidentach. Pisane na poważnie i z wiarą, że tacy istnieją.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
No to się podziało.... to co, w lipcu koniec gbg...
Co do Visa, jestem lekko zaskoczony, ale w zasadzie miał sporo racji. Niemniej nie uważam, żeby to był powód do usuwania konta.
na zlocie lepiej sobie podyskutujcie o przyszłości gbg, bo cos mi sie zdaje, że może byc kłopot z ciagłością domeny itp...
Co do Visa, jestem lekko zaskoczony, ale w zasadzie miał sporo racji. Niemniej nie uważam, żeby to był powód do usuwania konta.
na zlocie lepiej sobie podyskutujcie o przyszłości gbg, bo cos mi sie zdaje, że może byc kłopot z ciagłością domeny itp...
Ostatnio zmieniony 2022-02-05, 13:46 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:No to się podziało.... to co, w lipcu koniec gbg...
Nie panikuj i nie siej paniki
sokół pisze:Nie panikuję, ale troszke Visa znam.
w sensie, że skoro odszedł, to trzeba zlikwidować całe forum? Nie podejrzewałem go o to, ale jeśli faktycznie go znasz lepiej, to może tak być...
Mieliśmy taki przypadek na forum austro-węgierskim: w pewnym momencie jego założyciel się obraził i zamknął wszystko (dorobek kilkunastu lat). Byli chętni aby przejąć administrowanie, zająć się kwestią domeny, ale on nie, bo nie i koniec. No, ale on był świnią...
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
sokół pisze:No to się podziało.... to co, w lipcu koniec gbg...
Dzięki za troskę, panie były adminie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Pudelek pisze:sokół pisze:Nie panikuję, ale troszke Visa znam.
w sensie, że skoro odszedł, to trzeba zlikwidować całe forum? Nie podejrzewałem go o to, ale jeśli faktycznie go znasz lepiej, to może tak być...
Mieliśmy taki przypadek na forum austro-węgierskim: w pewnym momencie jego założyciel się obraził i zamknął wszystko (dorobek kilkunastu lat). Byli chętni aby przejąć administrowanie, zająć się kwestią domeny, ale on nie, bo nie i koniec. No, ale on był świnią...
Cz był świnią z bordową twarzą i z bokobrodami ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :