Sport
- Tępy dyszel
Odnoszę wrażenie, że odnosimy sukcesy głównie w sportach niszowych. A takimi są dla mnie skoki narciarskie a nawet żużel.
Nawet i siatkówka - chyba jedyny sport zespołowy bez bezpośredniego kontaktu z przeciwnikiem (no, może curling jeszcze). Serwis - przyjęcie - 2-3- atak. Nuuuuudaaaaaa.
Najnowszy ranking FIFA - Polska na najniższym miejscu w historii - 79 miejsce.
Nawet i siatkówka - chyba jedyny sport zespołowy bez bezpośredniego kontaktu z przeciwnikiem (no, może curling jeszcze). Serwis - przyjęcie - 2-3- atak. Nuuuuudaaaaaa.
Najnowszy ranking FIFA - Polska na najniższym miejscu w historii - 79 miejsce.
Ostatnio zmieniony 2013-11-29, 18:34 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 2 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
Tępy Dyszel pisze:Odnoszę wrażenie, że odnosimy sukcesy głównie w sportach niszowych.
Trzeba się cieszyć z tego co jest. Justyna Kowalczyk i skoczkowie tej zimy powinni dostarczyć dużo pozytywnych emocji. A piłkarze... no cóż, moim zdaniem media powinny się trochę na ich temat wyciszyć do czasu, aż zaczną lepiej grać. Jakim cudem te patałachy są ciągle w centrum uwagi - nie rozumiem.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Tępy dyszel
Piękny weekend Stocha. Martwi mnie tylko drugie, a wczoraj trzecie miejsce Ammana, Soczi coraz bliżej, a Simon zaczyna mieć formę, czyżby znowu...
A dzisiejszej nocy piękna walka znów była Pięknie Marcos oklepał pajaca. "Wielkiego następce Floyda"
A dzisiejszej nocy piękna walka znów była Pięknie Marcos oklepał pajaca. "Wielkiego następce Floyda"
Ostatnio zmieniony 2013-12-15, 16:31 przez Vision, łącznie zmieniany 3 razy.
darkheush pisze:Dziwne, że nikt tu nie pisze o szczypiornistkach na MŚ.
To największy sukces w historii naszej żeńskiej reprezentacji
Miałem szczęście oglądać wczorajszy ćwierćfinał z Francją.
A jak zachwycająco dziewczyny cieszyły się po meczu, aż radość patrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=WWBxbg3KP-8
vertigo pisze:Miałem szczęście oglądać wczorajszy ćwierćfinał z Francją.
Ja również. Wcześniejszy mecz z Rumunkami też.
Po tym pierwszym myślałem, że zejdę na zawał. Horror na miarę klasyków kadry Wenty
Wczoraj już podszedłem do meczu na spokojnie. Założyłem - i tak urobiły sporo. Jednak ostatnie 5 minut - dziś sąsiad mi powiedział, że już dawno nie słyszał żebym się tak darł
TNT'omek pisze:Zobaczymy jak dalej , ale już miejsce w najlepszej 4 świata to jest coś!
Będę trzymał kciuki jutro. I będę zadowolony bez względu na wynik.
co prawda mecz się jeszcze nie skończył, ale...
nie widziałem poprzednich spotkań, ale dzisiaj grają naprawdę słabiutko. Taka ilość niewymuszonych błędów Serbki są szybkie, mają niezłe kontry, Polki nawet w przypadku kontry zwalniają i zaczyna się "gra pozycyjna", która kompletnie im nie wychodzi (zupełnie jak piłkarzom). Serbskie bramkarki są świetne, ale trzeba obiektywnie dodać, że Polki rzucają często albo prosto w nie albo za wolno...
Gratulacje za awans do najlepszej czwórki, ale mecz słaby, wynik wręcz deklasacja. I szkoda, bo przecież Francuzki teoretycznie były silniejsze niż Serbki.
Ja wracam do skoków
nie widziałem poprzednich spotkań, ale dzisiaj grają naprawdę słabiutko. Taka ilość niewymuszonych błędów Serbki są szybkie, mają niezłe kontry, Polki nawet w przypadku kontry zwalniają i zaczyna się "gra pozycyjna", która kompletnie im nie wychodzi (zupełnie jak piłkarzom). Serbskie bramkarki są świetne, ale trzeba obiektywnie dodać, że Polki rzucają często albo prosto w nie albo za wolno...
Gratulacje za awans do najlepszej czwórki, ale mecz słaby, wynik wręcz deklasacja. I szkoda, bo przecież Francuzki teoretycznie były silniejsze niż Serbki.
Ja wracam do skoków
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!