Dobromił pisze:Oraz jak jest na wszystkich Forach
To za co Cię wyjebali, za handel na boku?
Piotrek pisze:To za co Cię wyjebali, za handel na boku?
Vision pisze:Proponuję jeszcze zbanować użytkownika Dobromił, bo doszły mnie słuchy, że to spamer jakiś, na innym forum został już zgłoszony ten przypadek w odpowiednim temacie:
Aaa, w takim razie jestem na nieVision pisze:Nie mam uzasadnienia, to tylko propozycja.
Chodzi o wydzielanie tematów z tzw offtopów?Piotrek pisze:Sorry, powinienem napisać "z moderowaniem".
Oczywiście jeżeli będzie co moderować.
bluejeans pisze:Ogólnie jest widoczna, ale.. są wyjątki: admin może edytować nie zostawiając śladu. I ten drobiażdżek bym zmieniła
Utrwalę posta dla potomnych, żeby wszystko było jasneDobromił pisze:1 2 3 4
Ślady są lepsze, niż brak śladów. Wtedy wszystko jest bardziej przejrzyste i nie wzbudza niepotrzebnych wątpliwości.Vision pisze:Tak i jeszcze możliwość edycji postów pozostałych użytkowników przez moderację, bo to też wyjątki.
Vision pisze:Jednak działa. Więc nie ma wyjątku.
Uprzedziłeś mnie, bo miałam właśnie napisać, że:Vision pisze:Jest jest, tylko i tak to można usunąć, więc takie na niby i zmienić się tego już nie da.
Ponieważ to net, nie mogę tu sobie pozwolić na żadne niedomówienia:Vision pisze:No ale my to i tak manipulanty jedne...
bluejeans pisze:Chodzi o wydzielanie tematów z tzw offtopów?Piotrek pisze:Sorry, powinienem napisać "z moderowaniem".
Oczywiście jeżeli będzie co moderować.
Jeśli tak, to może to pójść w pewną skrajność: namnożenia tematów, których żywot będzie krótki.
Ale równie dobrze mogą pojawić się tematy, które faktycznie mogą być wartością dodaną dla forum.
Na dwoje babka wróżyła;)
Vision pisze:przeniesienie takich wycieczek prywatnych w kierunku innych użytkowników na PW.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości