Odszedł nasz kolega Urwis.
- Malgo Klapković
Jak zobaczylam przed chwila na fejsie wpis Darka to aż mnie zmroziło - mysle: na konto mu sie włamali? Co on wypisuje do cholery??? Chwile to zajelo zanim to do mnie dotarlo...
Zwlaszcza ze doslownie kilka dni temu sie spotkalismy w Oławie, ostatnio jakos czesto wpadalismy na siebie. I mowilismy ze to skandal - mieszkac w tym samym miescie i ani razu jeszcze nie pojsc na wódke... I własnie mówil ze zna w Olawie jedno bardzo Urwisowe miejsce i ze mi sie tez spodoba, i ze mozemy tam zrobic impreze. Mielismy dogadac termin...
Jak widać los daje tylko jedno ostrzeżenie....
Ech... A fajne mial podejście do gor, takie radosne, bez obciążeń i ograniczen. Totalna wolnosc i wyjebane na wszystko. Bardzo mi tym imponowal! Jak nie lubie Tatr to jego relacje zawsze z przyjemnoscią czytalam...
Zwlaszcza ze doslownie kilka dni temu sie spotkalismy w Oławie, ostatnio jakos czesto wpadalismy na siebie. I mowilismy ze to skandal - mieszkac w tym samym miescie i ani razu jeszcze nie pojsc na wódke... I własnie mówil ze zna w Olawie jedno bardzo Urwisowe miejsce i ze mi sie tez spodoba, i ze mozemy tam zrobic impreze. Mielismy dogadac termin...
Pudelek pisze: Cóż, osiem lat temu ledwo mu się udało w Jurze, teraz tego szczęścia zabrakło
Jak widać los daje tylko jedno ostrzeżenie....
Ech... A fajne mial podejście do gor, takie radosne, bez obciążeń i ograniczen. Totalna wolnosc i wyjebane na wszystko. Bardzo mi tym imponowal! Jak nie lubie Tatr to jego relacje zawsze z przyjemnoscią czytalam...
Ostatnio zmieniony 2022-10-16, 21:58 przez buba, łącznie zmieniany 3 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Jak patrzę na miejsce gdzie go znaleźli to nasuwa mi się na myśl jedno. Szedl na Posredniego.
Dakota, w Stryszawie.
Dakota, w Stryszawie.
Ostatnio zmieniony 2022-10-16, 21:59 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze: Szedl na Posredniego.
Mógł iść równie dobrze na Czarnego i dupnąć z garelyjki. No nie wiem, nie znam się...
Tym bardziej, że pisał na FB o celach. Cubryna lub Czarny Mięguszowiecki. To drugie mi się bardziej zgadza.
Ostatnio zmieniony 2022-10-17, 00:55 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
-