Odszedł nasz kolega Urwis.
Pożegnaliśmy Janusza.
Dziękuję tym co mogli i chcieli być na uroczystości.
Dziękuję tym co mogli i chcieli być na uroczystości.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Dziękuję tym co mogli i chcieli być na uroczystości.
My z vidraru również.
Tak na marginesie. Będzie miał piękny widok po wieczność. Z jednej strony Beskid Mały od Gaików po Leskowiec, z wyłaniającą się zza grzbietu Królową Beskidów, a z drugiej Garb Tenczyński. Szkoda tylko, że nie będzie widział swoich ukochanych Tatr.
- sprocket73
- Kontakt:
Chociaż człowieka słabo znałem, to zapewne z racji wspólnego zainteresowania górami czułem potrzebę pojawienia się na miejscu. Było to dla mnie mocne przeżycie.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Było to dla mnie mocne przeżycie.
Dla mnie również. Podobnie jak widok kasku na trumnie.
sprocket73 pisze:Chociaż człowieka słabo znałem,
Ja Urwisa w ogóle nie znałam, zaledwie kilka rozmów przez FB czy jedna telefoniczna, ale czułam wewnętrzną potrzebę pożegnania Go, bycia tam w Jego ostatniej drodze.
Jak już pewnie wiecie, dziś przedstawiciele naszego forum uczestniczyli w pogrzebie Tatrzańskiego Urwisa. Został kupiony wieniec z dedykacją od Gór Bez Granic:
Koszt wieńca 250 zł. Jak ktoś czuje potrzebę dołożenia się, to wyślę numer konta do wpłat na PW lub Messengera. Sugerowany datek to 20 zł. Tym, którzy się deklarowali w tym wątku, wyślę jutro wiadomość.
Koszt wieńca 250 zł. Jak ktoś czuje potrzebę dołożenia się, to wyślę numer konta do wpłat na PW lub Messengera. Sugerowany datek to 20 zł. Tym, którzy się deklarowali w tym wątku, wyślę jutro wiadomość.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/