Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Siedzę nad zdjęciami z Beskidu Niskiego. Takie zdjęcie polanki pod Lackową robiłem, myślałem że się owce pasą na niej, więc się nie zagłębiałem w temat, tymczasem okazało się, że nie są to owce.
Zobaczcie sobie na powiększeniu:
Zobaczcie sobie na powiększeniu:
Ostatnio zmieniony 2022-11-05, 18:45 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Pilsko przedwczoraj.
Pogoda nieco mroczna, choć z rana zapowiadało się całkiem nieźle.
Przy okazji od znajomego dostałem ogrzewacz - niewielka saszetka z której po otwarciu wyciąga się mniejszą a ona w kilka minut się nagrzewa. Ciepło trzyma się kilka godzin. Można wsadzić do rękawiczki, buta, kieszeni i grzeje. Zajebisty patent, nigdy o tym nie słyszałem a dość tanio w Decathlonie można kupić jak się okazuje i to różne rodzaje.
Pogoda nieco mroczna, choć z rana zapowiadało się całkiem nieźle.
Przy okazji od znajomego dostałem ogrzewacz - niewielka saszetka z której po otwarciu wyciąga się mniejszą a ona w kilka minut się nagrzewa. Ciepło trzyma się kilka godzin. Można wsadzić do rękawiczki, buta, kieszeni i grzeje. Zajebisty patent, nigdy o tym nie słyszałem a dość tanio w Decathlonie można kupić jak się okazuje i to różne rodzaje.
Wspominasz o tym, bo zbliża się Grojec i tak nam cicho podpowiadasz, żebyśmy nie zamarzli
Ostatnio zmieniony 2022-11-11, 20:47 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.