https://limanowa.in/aktualnosci/zielone ... owej/65634
Pudelek pisze:owszem, sponsoruje mnie Dareczek
Jeśli dobrze płaci, to zgłaszam akces. Przyjmuję tylko ,,żywą" gotówkę.
Pudelek pisze:owszem, sponsoruje mnie Dareczek
- Czy godzisz się na to, że śmierć może być konsekwencją ryzyka?
- To niestety banał, ale w górach wszystko jest "bardziej". Nic w przyrodzie nie ginie i skoro jest więcej radości, więcej satysfakcji i słońce świeci jaśniej, to musi być również więcej ryzyka. Ciężko jest się jednak pogodzić z faktem, że jednego dnia rozmawia się z kimś i śmieje, a drugiego tej osoby już nie ma i ten brak zgody na śmierć stanowi nieodłączny element człowieczeństwa i buntu wobec praw natury czy jakiegoś boga. Ten bunt występuje również w życiu codziennym, a być może jest jeszcze większy w obliczu nieuleczalnych chorób czy innych "niesprawiedliwości" losu. Mogę mówić tylko za siebie, ale mimo olbrzymiego bólu po stracie kolegów i koleżanek nigdy nie pomyślałem, że gdybym wyszedł ze świata gór, to uciekłbym przed śmiercią; zredukowałbym ryzyko, ale stracił tym samym coś dla czego zaryzykować warto.
Pudelek pisze:dość daleko od cywilizacji
Coldman pisze:vidraru pisze:Coldman planujesz GSB?
26 Sierpnia startuje z Ustronia
opawski1 pisze:Coldman pisze:vidraru pisze:Coldman planujesz GSB?
Ja też planuję, jeśli pójdę, ruszę wcześniej, gdzieś około 15 sierpnia, tak najbardziej mi pasuje. Więc może się okazać, że będziemy w tym samym czasie gdzieś na GSB . Bardziej chodzi mi kierunek Ustroń - Wołosate, acz może jeszcze się to zmienić.
opawski1 pisze:Coldman pisze:vidraru pisze:Coldman planujesz GSB?
Ja też planuję, jeśli pójdę, ruszę wcześniej, gdzieś około 15 sierpnia, tak najbardziej mi pasuje. Więc może się okazać, że będziemy w tym samym czasie gdzieś na GSB . Bardziej chodzi mi kierunek Ustroń - Wołosate, acz może jeszcze się to zmienić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości