Beskid Zagarażowy - u Cieszynioków na placu :)
Re: Beskid Zagarażowy - u Cieszynioków na placu :)
Dawno nie zaglądałem z waidomych względów, jest jak jest, musimy brać zagaraże takie jakie są ...
Faktycznie lipa. A nie byłoby lepiej z tego wzniesienia, co jest na środku drugiego zdjęcia?
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Sebastian pisze:Faktycznie lipa. A nie byłoby lepiej z tego wzniesienia, co jest na środku drugiego zdjęcia?
Ten wschód nie był warty schodzenia był ładny łososiowy zanim przyszedłem, a z tego wzniesienia spoko, tylko na wprost buduje się dom, tak że jak widać nie jest dobrze a będzie gorzej.
No schodzą Zagaraże na psy.... szkoda, bo taka dziewicza się ta miejscówka wydawała wcześniej a teraz jakieś namioty z gałęzi, chodniczki, Maja w ogrodzie...
Piotrek pisze:No schodzą Zagaraże na psy.... szkoda, bo taka dziewicza się ta miejscówka wydawała wcześniej a teraz jakieś namioty z gałęzi, chodniczki, Maja w ogrodzie...
Gdybym zrobił zdjęcia nie kadrując, to tam jest jeszcze siłownia i ławki i kolejne chodniki, no i schody ...
Fajnie że jest kasa na różne inwestycje i bajery dla ludzi ale czasem popada to w sytuacje kuriozalne. Niestety.....
Jak to realnie na Zagarażach wygląda nie wiem, ale po zdjęciach wrażenie jest takie, że to będzie mix wszystkiego i niczego.
Jak to realnie na Zagarażach wygląda nie wiem, ale po zdjęciach wrażenie jest takie, że to będzie mix wszystkiego i niczego.
Piotrek pisze:Fajnie że jest kasa na różne inwestycje i bajery dla ludzi ale czasem popada to w sytuacje kuriozalne. Niestety.....
Bo tak jest, moim zdaniem zrobione na siłę, bo była kasa ...
A został jak zwykle syf i brak kasy na remonty itp.
Bardzo często tego typu inwestycje, z dotacji, ulegają upadkowi po kilku latach. Bo fajnie wydać kase ale jakoś bez wizji, że to wszystko trzeba utrzymać.
Zazwyczaj jest jakiś okres utrzymania efektu ale to przeważnie jest 5 lat. Przez tyle dotujący może sprawdzać i tyle się utrzymuje, a potem ... do piachu.
Zazwyczaj jest jakiś okres utrzymania efektu ale to przeważnie jest 5 lat. Przez tyle dotujący może sprawdzać i tyle się utrzymuje, a potem ... do piachu.
A z innej beczki - widzę, że pojawił się użytkownik _laynn
To ta sama osoba. która się usunęła niedawno?
Piotrek pisze:A z innej beczki - widzę, że pojawił się użytkownik _laynn
Ten sam.
Mgiełkowe wschody się zaczynają.
To cieszy.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Na Tuł zawsze warto się przejść, można tam trafić na coś ciekawego, na przykład Ziemowita jesiennego
Tuł jaki jest każdy wie, można przejść podczas jakiejś wycieczki, a można iść też specjalnie i tylko na niego, np. na hamak i kawkę
Udało się pstryknąć trochę "makro" wróciłem zadowolony, chyba z każdej wizyty na Tule wracam zadowolony
Pogadałem z bacą, wypasają kilkaset owiec, więc całkiem sporo.
Zagaraże jak na dłoni !!!
To je Jo
Na Budzinie podono stawiają jakąś gastronomię, ciekawe ...
I taka to była wycieczka.
Tuł jaki jest każdy wie, można przejść podczas jakiejś wycieczki, a można iść też specjalnie i tylko na niego, np. na hamak i kawkę
Udało się pstryknąć trochę "makro" wróciłem zadowolony, chyba z każdej wizyty na Tule wracam zadowolony
Pogadałem z bacą, wypasają kilkaset owiec, więc całkiem sporo.
Zagaraże jak na dłoni !!!
To je Jo
Na Budzinie podono stawiają jakąś gastronomię, ciekawe ...
I taka to była wycieczka.
Śliczne makro
Co roku zbieram się na Tuł też jesienią, na zimowity ale na razie krucho z czasem i mam lekkie obawy że nie zdążę
Co roku zbieram się na Tuł też jesienią, na zimowity ale na razie krucho z czasem i mam lekkie obawy że nie zdążę