Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
Re: Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
Jurków nie było? Irytuje mnie to łażenie z flagami po górach 11 listopada, w ogóle w ostatnich latach mam sceptyczny stosunek to takiego ostentacyjnego patriotyzmu na pokaz. Bardzo dobrze wykorzystany długi weekend, szczególne brawa dla Małgosi.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
W 2021 szliśmy na Lackową. 11 listopada i kilka osób na szlaku - mini chorągiewki , nalepki, naszywki. Dobrze, że nie śpiewali ...
Bardzo ładnie. Jak tam Tobi ?
Bardzo ładnie. Jak tam Tobi ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Nie wolno się bać ani wstydzić patriotyzmu, szczególnie w tym jednym dniu
Ja się nie wstydzę , skromnie pokazywanego na zewnątrz, patriotyzmu na co dzień.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- sprocket73
- Kontakt:
Nie.Sebastian pisze:Jurków nie było?
Ja podobnie.Sebastian pisze:Irytuje mnie to łażenie z flagami po górach 11 listopada, w ogóle w ostatnich latach mam sceptyczny stosunek to takiego ostentacyjnego patriotyzmu na pokaz.
PrzekazałemSebastian pisze:szczególne brawa dla Małgosi.
Bardzo zadowolony z długiego weekendu. Pięknie pachnie góramiDobromił pisze:Jak tam Tobi ?
Oczywiście! Ale mam wątpliwości, czy machający flagą, szczególnie w górach, to prawdziwi patrioci. Nie umiem tego uzasadnić. Po prostu jakieś takie przeczucie, uogólnienie, może nie słuszne... ale jest.włodarz pisze:Nie wolno się bać ani wstydzić patriotyzmu, szczególnie w tym jednym dniu
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Mi nie przeszkadzają flagi (jak chce to niech dźwiga ) czy kotyliony, pod warunkiem, że zachowanie owych ludzi jest stosowne. Gorzej, jak idą nawaleni i bełkoczący
A na Pilsku jet całkiem sporo miejsca - pomieści wszystkich
A na Pilsku jet całkiem sporo miejsca - pomieści wszystkich
Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).
Lidka pisze:Mi nie przeszkadzają flagi (jak chce to niech dźwiga ) czy kotyliony, pod warunkiem, że zachowanie owych ludzi jest stosowne. Gorzej, jak idą nawaleni i bełkoczący
Niestety, dość często narodowe uniesienia przejawia tzw. kibolstwo lub im podobni.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/