Tępy Dyszel pisze:Zdecydowanie - pętla z Bystrej, przez Kozią Górę, przeł. Kołowrót, Szyndzielnię, Klimczok i Magurę i przez chatę na Groniu zamknięcie ,,pętli". Niedaleko Magury przy szlaku czerwonym nieźle zachowane....ruiny basenu kąpielowego (część byłego schroniska z czasów II wojny światowej).
Postaram się zapamiętać
Tępy Dyszel pisze:Iva - pisząc wprost. Szkoda, że trafiłaś na wyjątkowo marną pogodę gdzie mało co było widać.....
Ps. Jak podobał Ci się ,,Mały Berlin" tj. Bielsko-Biała ?
To fakt. Pogoda robi mi ostatnio na złość
A Bielsko-Biała ma klimat. Byłam tam tylko chwilę, ale zdążyłam zauważyć, że jest dużo bardzo ciekawych starych kamienic (trochę mi Łódź przypomina).
sokół pisze:http://gorybezgranic.pl/p...zyciu-vt189.htm
Zobacz sobie, Iva, pętlę, o której napisał Tępy. Przy takiej raczej słabej widoczności.
Gdybym miała choć w połowie taką pogodę jak Ty wszystko wyglądałoby inaczej
vertigo pisze:Nie słuchaj go Iva. Tychy są cudne, a szczególnie cudne są tyskie knajpy
Po knajpach nie zostałam oprowadzona.
Vision pisze:Iva w Beskidach... coś nieprawdopodobnego.
A jednak
i to nie pierwszy i nie ostatni raz
Trzeba w końcu zobaczyć inne góry, a nie tylko Tatry i Tatry
Dobromił pisze:Nie widziałaś cudnej "kapliczki" ?
Wolę góry niż kapliczki
Dobromił pisze:A tak w ogóle - to Małpa jesteś. Masz telefon do mnie, jesteś 22 kilometry od Żywca i milczysz. Zemsta nastąpi
Nie mam nic na swoją obronę. Przyznaje się do wszystkiego i liczę na łagodny wymiar kary. Mogę tylko obiecać, że więcej nie będę Małpą i moje paskudne zachowanie się nie powtórzy. Następnym razem będę dzwonić.