Takie tam nasze cytaty ;)
chwastek pisze:są takie osoby które dostrzegają niefajne, nieuczciwe zachowania innych na forum i nie boją się lub widzą potrzebę napisania o tym. Na forum są osoby które milczą (ich sprawa), które dostrzegają problem i osoby które świetnie się bawią.
cóż, niestety należę do osób, które milczą i świetnie się bawią
nie odczuwam żadnej potrzeby wgłębiania się w tego typu wątki, zdjęcia nagich kobiet lubię, ale nigdy żadnego nie dostałem, zawsze współczuję kobiecie skrzywdzonej (choć, jak powyżej napisałem nie będę wnikał o co chodzi) i mam nadzieję, że zaraz poczujesz się lepiej:
specjalnie dla Ciebie
muzyka relaksująca
luknij na moje panoramy i galerie
chwastek pisze:mam nadzieję, że to nie jakieś odgłosy ciurkającego strumyczka, ćwierkających ptaszątek ... czy taki tam innych
Nie, ja swoich rozmówców traktuję poważnie, a najpoważniej tych, których drwiny świadczą o poczuciu humoru, nie zaś o braku poczucia smaku (zmusiłem się i przeczytałem )
chwastek pisze:Osoba z przeciętnym, normalnym ilorazem inteligencji, sądzę, że zrozumie
nie każdemu Bozia dała rozum, ale się staram, ciężką pracą osiągnąłem umiejętność dyskusji na popularnych forach na proste tematy, czasami tylko nie łapię treści
Ostatnio zmieniony 2014-02-03, 15:52 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
Tępy Dyszel, obyś miał rację, tylko póki co mam wrażenie, że niektórym połamano grabki i wkurzeni tym faktem udali się po łopatę (nie mylić z łopatką), a to przecież tylko internet i forum pełne różnorodności, więc trzeba to zaakceptować.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
Vision pisze:Tępy Dyszel, obyś miał rację, tylko póki co mam wrażenie, że niektórym połamano grabki i wkurzeni tym faktem udali się po łopatę (nie mylić z łopatką), a to przecież tylko internet i forum pełne różnorodności, więc trzeba to zaakceptować.
chwastek pisze:Tak czy siak, dagomar muzyka relaksująca bardzo fajna
A taka muza Cię relaksuje ?:
http://www.youtube.com/watch?v=nWey1DBAchM
a tak na marginesie, Chwastek, przesłała byś choć jedno zdjęcie na priv,
- Tępy dyszel
- sprocket73
- Kontakt:
dagomar pisze:a tak na marginesie, Chwastek, przesłała byś choć jedno zdjęcie na priv,
ja też poproszę, jeśli można
jeszcze nie widziałem erotycznych fotek turystycznych kobiet z forum
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
teraz tyle tego genderyzmu wszędzie, nieczego nie mozna być pewnym
Ostatnio zmieniony 2014-02-03, 18:39 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.