Sport
sokół pisze:Myślę jednak, że ten Żyła to się so srużynówki nie nadaje
a jeszcze na przełomie listopada i grudnia Żyła był przez polskich redachtorów określany jako jeden z najlepszych zawodników świata... ale okazało się, że hehehe i reklamy nie wystarczą do odniesienia sukcesu
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
no i stało się - Żyła wypadł ze składu na średnią skocznię. Nie, żebym był fanem Kubackiego (bo jak wiadomo nie jestem ), ale pan hehehe ostatnio skakał zdecydowanie najgorzej. Z ortografią też u niego kiepściutko...
- hmmm i co tu teraz robić??? Iść do domu?? Nie, za daleko. Wypić piwo?? Nie, tu nawet nie ma piwa. Trzasnąć sobie w łep?? Nie, świat nie kończy sie na skokach. Siedze tu gdzieś na szczycie wioski i doszłem do wniosku, że to nie pierwsza i pewnie nie ostatnia poraszka w moim życiu ale jedno jest pewne!!! still fight!!! (pisownia oryginalna)
(hehehe)
- hmmm i co tu teraz robić??? Iść do domu?? Nie, za daleko. Wypić piwo?? Nie, tu nawet nie ma piwa. Trzasnąć sobie w łep?? Nie, świat nie kończy sie na skokach. Siedze tu gdzieś na szczycie wioski i doszłem do wniosku, że to nie pierwsza i pewnie nie ostatnia poraszka w moim życiu ale jedno jest pewne!!! still fight!!! (pisownia oryginalna)
(hehehe)
Ostatnio zmieniony 2014-02-07, 18:15 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
- Tatrzański urwis
patrząc obiektywnie, to oprócz skoczków, Kowalczyk (która biegnie ze złamaną nogą) oraz Nowakowskiej, na razie występy Polaków to same porażki... a tłumaczenie się, że ten chory, tamten wywalił, tamtej łyżwa zgłupiała, śnieg był spiskiem albo coś...
ciekawe co pan Tajner powie o tych 13 medalach, na które liczył?
prawda jest niestety taka, że Apoloniusz dużo robi dla skoczków i działacze, ale większość pozostałych dyscyplin leży i kwiczy, broniąc się tylko niesamowitym samozaparciem niektórych zawodników
ciekawe co pan Tajner powie o tych 13 medalach, na które liczył?
prawda jest niestety taka, że Apoloniusz dużo robi dla skoczków i działacze, ale większość pozostałych dyscyplin leży i kwiczy, broniąc się tylko niesamowitym samozaparciem niektórych zawodników
Ostatnio zmieniony 2014-02-11, 15:38 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.