Co nam w duszy gra...
- Tatrzański urwis
Mi chodziło o te nowocześniejsze wiatraki dające energię z obrotu śmigieł , więc chyba się w nich mąki nie miele.Dobromił pisze:W wiatraku miele się mąkę,
Chcę to przeczytać ale to i tak niczego nie zmieni , stało się i koniec. Po prostu zacząłem się wspinać i tyle , na początku było dobrze ale później miałem kłopoty i nic do tej pory nie pamiętam , niby prokuratura prowadziła śledztwo w tej sprawie ale nie ustalili co było przyczyną mojego upadku , wykluczyli tylko działanie osób trzecich.Urwisie na prawdę chcesz przeczytać, że po prostu zabrakło Ci tego dnia myślenia ?
Ale gloryfikujesz strasznie ten swój "lot" Urwisie, a spadłeś, bo nie przemyślałeś tego, co chcesz zrobić Dlatego inni są uszczypliwi w stosunku do ciebie.
Dzisiaj Carrion wypuszcza nowy singiel, po zmianie wokalisty Ciekawe czy będzie się dało tego słuchać
Dzisiaj Carrion wypuszcza nowy singiel, po zmianie wokalisty Ciekawe czy będzie się dało tego słuchać
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze: Ciekawe czy będzie się dało tego słuchać
Nie
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tatrzański urwis
Dziwne żeby było inaczej Pastereczko w końcu mogłem zginąć , a zresztą co Ty możesz o tym wiedzieć .nes_ska pisze:Ale gloryfikujesz strasznie ten swój "lot" Urwisie,
Masz rację chciałem spaść na 4 łapy a nie na głowę , musiałem się w powietrzu obrócić.nes_ska pisze: spadłeś, bo nie przemyślałeś tego, co chcesz zrobić
Kiedyś spadną to zobaczą jak to jest , czego im oczywiście nie życzę .nes_ska pisze: Dlatego inni są uszczypliwi w stosunku do ciebie.
Dobra, koniec filozoficznego bełkotu Urwisa. Czas na bębny i basy : http://www.youtube.com/watch?v=PK7xR10sqKY
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze:a zresztą co Ty możesz o tym wiedzieć
nie chciej Neska wiedzieć - nie warto...
Tatrzański urwis pisze:chciałem spaść na 4 łapy a nie na głowę
bez różnicy...
Tatrzański urwis pisze:Kiedyś spadną to zobaczą jak to jest
co innego spaść "nie chcący" co innego pchać się śmierci w objęcia...
in omnia paratus...
- Tatrzański urwis
Niejaki Antoni M już powołuje komisję śledczą w tej sprawie.chwastek pisze: Daj znać jak urzędnik opłacany z moich podatków ostatecznie ustali przyczynę twojego wypadku.
Nie rób ze mnie samobójcy Tomaszu.TNT'omek pisze: co innego pchać się śmierci w objęcia...
Dla rozluźnienia atmosfery proponuje ten oto utwór : http://www.youtube.com/watch?v=-Yryq4DytYY .
Tatrzański urwis pisze:TNT'omek napisał/a:
co innego pchać się śmierci w objęcia...
Nie rób ze mnie samobójcy Tomaszu.
Sam się tak kreujesz...Może laski to lubią-ja nie.
A napierdzielamy się z panienki w klapkach na szlaku albo z gościa w mokasynach i reklamówka z piwem w Tatrach...
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 19:34 przez TNT'omek, łącznie zmieniany 1 raz.
in omnia paratus...
Co do latania , to Lech Janerka ma fajny kawałek.
Niestety nie ma na YT więc z Wrzuty
http://w906.wrzuta.pl/audio/0wZjHL2IAP7 ... enka_dla_m
Niestety nie ma na YT więc z Wrzuty
http://w906.wrzuta.pl/audio/0wZjHL2IAP7 ... enka_dla_m
Leniwie lecąc
Zataczasz długi łuk
Obłoki u twych bosych stóp
Z uśmiechem lekceważą cię
A ja w rytmie serca szampanem piszę list (x2)
Różowo świecąc
Unosisz się nad sad
A wojska które ćwiczą plan
dyskretnie prezentują broń
A ja w rytmie serca szampanem piszę list (x2)
Różowo świecąc
Unosisz się nad sad
Unosisz się nad sad
Nad sad
- Tatrzański urwis
Dobromił pisze:Byłem w sobotę w Spodku na koncercie Deep Purple. Brzmienie miażdżące, kompozycje wspaniałe ( 5 z ostatniej płyty ) głos Iana zaskakująco mocny i czysty ( chociaż wiadomego utworu nie zagrali ) , fajne solówki Glovera i Dona ( z naszym Hymnem ). I fajna rzecz - czułem się młodo wśród fanów.
zeżarła mnie w tej sekundzie zazdrość!! bo też się wybierałam i się w końcu nie wybrałam odpuściłam też Dream Theatre ale Ironów 24 czerwca w Poznaniu to już ni hu hu!! od 19.02 bilety w sprzedaży!
dlaczego większość koncertów na jakie chce jechać jest tak daleko do Lublina?
idę w góry cieszyć się życiem..