Spóźniona relacja z wyprawy, na którą zapraszałem, lecz nikt się nie skusił ...
Następnym razem może zaoferuję poza transportem także złociste trunki?
Nie ma co ukrywać - głównym celem wyjazdu były wyłącznie szczyty zaliczane do KGP, czyli podobnie jak Sudeckie tournée
Śniegu nie było wiele, co widać na zdjęciach.
Kilka fotek z 7 szczytów KGP: Łysica, Lackowa, Radziejowa, Wysoka, Turbacz, Mogielica i Lubomir
2014.01.03-06 Zimowa KGP - 7 beskidzkich szczytów
2014.01.03-06 Zimowa KGP - 7 beskidzkich szczytów
Ostatnio zmieniony 2014-03-16, 19:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewykluczone, że przy okazji innych wypadów zrobię ją może po raz piąty - sugerował mi to Robert J podczas sudeckiego tournee.TNT'omek pisze:Ale jak widzę te literki to mnie mdli
Na Blanca i bardziej ambitne wyprawy jestem za słaby
Mam od paru lat "małpkę", rzadko robię komórką (smartfon Sony Xperia Z1 z 20Mpx nie robi tak dobrych zdjęć jak stary automat)Piotrek pisze:Zdjęcia robisz komórką?
Przy ładnej pogodzie wychodzą trochę lepsze, ale widzisz na którymś ze zdjęć słoneczną pogodę? Były to praktycznie pochmurne dni ...Piotrek pisze:dość blade zdjęcia wyszły
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ciekawie wygląda Lackowa po opadzie śniegu- taka dziewicza.
Fajnie odwiedzić, chociaż wirtualnie, pasma w których się dawno nie było.
Podziwiam, że w takim tempie chce Ci się zdobywać KGP, ale kto co lubi
Fajnie odwiedzić, chociaż wirtualnie, pasma w których się dawno nie było.
Podziwiam, że w takim tempie chce Ci się zdobywać KGP, ale kto co lubi
https://picasaweb.google.com/109771017774908094590
"It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed." Theodore Roosevelt
"It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed." Theodore Roosevelt
ceper pisze:Niewykluczone, że przy okazji innych wypadów zrobię ją może po raz piąty - sugerował mi to Robert J podczas sudeckiego tournee.
Ja sugerowałem? Nie przypominam sobie
A tak na serio to jeżeli coś lubisz to dlaczego nie masz tego robić po raz kolejny?
Ktoś mi kiedyś powiedział "Podziwiam ludzi którzy robią coś po raz setny i ciągle czerpią z tego radość"
Więc zdobędę BK tysiąc razy bo to lubię i niech inni mnie wyśmiewają