ceper pisze:Niedługo będziesz w chlewiku, więc przy korycie nie pogryź się z prosiakami
Może nie sięgamy dna, ale mułu na pewno...
Tępy dyszel pisze:Gdy zostaniesz zdeptany przez turystów wzdłuż i wszersz - zgłoś to.
Już pisałem na tym forum (kiedyś też na GS), że do żadnej partii nie należałem i nie będzie mi dane należeć, zapisałem się do PTTK (składka za rok, a przynależność niecałe 2 m-ce). Przyczyna prozaiczna: samo barachło.Ps. Należysz do Narodowego Odrodzenia Polski ?
Nie wiem, które to forum jest najlepsze. Jeśli jedziesz bryczką, to patrzysz na przechodniów z góry, jeśli zaś jesteś piechurem, to na jadących musisz patrzyć lekko do góry /pomijam sztuczki optyczne, załamania światła/. Jechałem wielokrotnie bryczką do MOka i w Chochołowskiej góra/dół, a nawet w Górach Świętokrzyskich /Huta Szklana - Święty Krzyż/. Oczywiście prawie zawsze bryczka na wyłączność rodziny /poza MOkiem, bo aż tak licznej rodziny nie mam, ale pomyślę o tym następnym razem/.Tępy dyszel pisze:Czy zatem odcinasz się od ,,hasła" z ponoć najlepszego forum górskiego w Polsce - cytując ,, I tak docieramy do Wodogrzmotów Mickiewicza a potem obserwując z pogardą ludzi zjeżdżających z Morskiego Oka bryczkami dochodzimy do Palenicy Białczańskiej" ?
Nie lubię płacić podatków, a muszę. Nie myl spartańskich warunków /czyste, schludne, w miarę wygodne jak chociaż nowe MOko/ z dziadostwem.Tępy dyszel pisze:Masochizm turystyczny tj. pogarda dla spartańskich turystycznych warunków, Tobą kieruje.
Nie podobają Ci się one ale korzystasz.
Puszczam to bokiem, bo niewiele osób jest w stanie mnie obrazić. Zawsze starałem się być na szczycie, potem była duża przepaść, a po drugiej stronie stały .... niekoniecznie oddziały ZOMO. A może to byli niektórzy z adwersarzy, którzy mieli właśnie pod górkę do szkoły.Tępy dyszel pisze:Gdy zostaniesz zdeptany przez turystów wzdłuż i wszerz - zgłoś to.
ceper pisze:Puszczam to bokiem, bo niewiele osób jest w stanie mnie obrazić
ceper pisze: Nie myl spartańskich warunków /czyste, schludne, w miarę wygodne jak chociaż nowe MOko/ z dziadostwem.
ceper pisze:Lepiej jednak być pedantycznym jak moja koleżanka niż ...
Sokole, mając tak elegancką furę, to od urobku do dorobku droga prowadzi pod górę.Chyba, ze to taka jednoosobowa bryczka....
Nie pamiętam - jakieś drobne; aby mieć te drobne, to najpierw trzeba mieć w głowie.Pudelek pisze:zeby zapłacić za te "spartańskie warunki" np. 54 złote (cena wakacyjna), to trzeba mieć nieźle narąbane w głowie
Usłyszałem od burżuja
ze go ciągle robią w ch..a
ceper pisze:aby mieć te drobne, to najpierw trzeba mieć w głowie.
nes_ska pisze:ięćdziesiąt złotych to mimo wszystko nie drobne. Nie mówię, że nie zapłaciłabym tyle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości