TNT'omek pisze:nooo to może bym i ja przyjechał posłuchać? gdzie znajdę jakieś info?
Na razie tu:
https://www.facebook.com/JuwenaliaKrakowskie
A wkrótce pewnie też na juwenalia.krakow.pl
TNT'omek pisze:nooo to może bym i ja przyjechał posłuchać? gdzie znajdę jakieś info?
A ja pamiętam koncert Rojka z Myslovitz z początków ich działalności , gdzie wystarczyło im swojego materiału na jakieś pół godziny grania . Potem Rojek ze słodką minką powiedział , że od nich autorsko to tyle bo więcej nie mają , a teraz przez godzinę grają utwory The Beatles . To był jeden z lepszych moich muzycznych momentów . Kawałki zagrane bardzo energetycznie , miód dla uszu .Iva pisze:TNT'omek uwielbiam Happysad Ale nadal jestem zafascynowana solowa płytą Rojka, dziś nawet z nią spałam można powiedzieć, że Artur mi śpiewał w nocy
Iva pisze:można powiedzieć, że Artur mi śpiewał w nocy
nes_ska pisze:Różne ludzie mają odchyły Mnie codziennie budzi Adrian, a właściwie jego solówka z Marionetki Totentanz
Rojek akurat mnie ani ziębi, ani grzeje Może lecieć w tle i nikomu krzywdy nie robi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości