Pudelek pisze:a ja kiedyś pisałem, że dla mnie odwrotnie
No ja jednak jestem za jak największą swobodą i wolnością, bez większych zobowiązań.
Pudelek pisze:Przyznaję się szczerze, że jeszcze nie spotkałem się na forach z taką sytuacją - tzn. oczywiście byli ludzie, którzy wykasowywali swoje posty, ale nigdy nie żeby administrator je kasował z całego forum na ich wniosek.
Dziwne, bo jesteś użytkownikiem forum góry-szlaki, tam tak jest i parę osób nawet oto wniosło jak odchodziło i z tego co zauważyłem ich prośba została spełniona. Na moim pierwszym forum górskim jakim byłem, też administratorka nie robiła z tym problemu, jak odchodziłem to mnie jeszcze zapytała, czy posty mogą zostać.
mirek pisze:Łatwo się domyślić,sprawdzono co i jak tutaj i dano sobie spokój.
Jednak chyba błędne wnioski wyciągasz trochę, co tu niby można sprawdzić będąc zarejestrowanym? Poza jednym ukrytym działem, który poniekąd zmusza do rejestracji, więc jak już tak jest, to nie można do nikogo mieć pretensji i każdy ma do tego prawo. W zasadzie nic nam do tego. Dział jest dla zarejestrowanych, a nie dla aktywnych. Poza tym akurat w tym przypadku ktoś tu normalnie pisał i był aktywny, tylko widocznie mu się znudziło, ot tyle...