TNT'omek pisze:Nie wniosła nic poza hektolitrami jadu. A wręcz straszyła potencjalnych nowicjuszy...
I zwaśniła pewną część forum Vis...
TNT'omek pisze:Chwastek , nie Ty...
TNT'omek pisze:Ale ty masz problem , bo nie widzisz tego,że chwasta chciałem stąd wywalić , nie dlatego ,że myślała inaczej, ale temu ,że była tu była tu tylko po to by torpedować lucynę.
TNT'omek pisze:Potwierdza to fakt , że z odejściem tej drugiej, chwast dokonał samozrandapowania i zniknął.
TNT'omek pisze:Nie wniosła nic poza hektolitrami jadu. A wręcz straszyła potencjalnych nowicjuszy...
TNT'omek pisze:Ale Ty tego nie widziałeś...czy nie chciałeś widzieć?
TNT'omek pisze:A najlepiej to się weź chłopie i obraź na nas...normalne jaja! Kolorowe na dodatek
TNT'omek pisze:Kolorowe na dodatek
darkheush pisze:I zwaśniła pewną część forum Vis...
Vision pisze:No i tak jeszcze czytając te fora inne dalej, uważam, że jesteś strasznie wrażliwy na tekst napisany w internecie, bo powód z jakiego "obraziłeś" się na cały świat na forum Beskidu Małego jest dla mnie co najmniej śmieszny. Chociaż oczywiście nieoficjalna wersja może być inna, ale to co tam widać i jak się uniosłeś o jeden głupi post użytkowniczki, jest dla mnie dosyć zabawne i po tym tak wnoszę.
Dobromił pisze:Mam pytanie - kiedy i dlaczego użytkowniczka Halinka Ś skonczyła tu działalność ?
mirek pisze:Łatwo się domyślić,sprawdzono co i jak tutaj
Vision pisze:Bo święta są to i jaja kolorowe...
darkheush pisze:Smacznego jajka i mokrego Dyngusa życzę.
darkheush pisze:Może wówczas zauważyłbyś, albo i nie, że wielokrotnie sygnalizowałem w swoich postach to, iż nie podoba mi się cukierkowa atmosfera tego forum. A sama sprawa tematu kalendarzowego tylko przelała czarę goryczy.
darkheush pisze:Smacznego jajka i mokrego Dyngusa życzę.
darkheush pisze:wywaliłeś konto chwasta wraz ze wszystkimi postami, więc nie mogę tego już zacytować...
Pudelek pisze:to coraz mniej zaczyna być śmieszne, tym bardziej, że chwastek miała kilkaset postów. Jak zacząłem czytać ostatnio jakieś archiwalne tematy, to dziura na dziurze, czasem nie bardzo wiadomo o co tam chodziło...
Vision pisze:Tak jak mówiłem, jakby je sama edytowała też by nie wiadomo było o co tam chodzi, a przecież nikomu nie można tego zabronić.
TNT'omek pisze:TataOjciec napisał/a:
GÓWNO
może godzić w gust i dobry smak założyciela tematu
Pudelek pisze:a nie jeszcze trollom...
częste nazywanie innych dyskutantów trollami internetowymi;
Vision pisze:Dlatego też napisałem, że nieoficjalna wersja może być inna.
Pudelek pisze:chwastek miała kilkaset postów.
darkheush pisze:Slavko miał na beskidzkim coś koło tysiąca i skończył marnie. Tak na marginesie, ten sam poziom, ta sama merytoryka.
Vision pisze:Wydaje mi się, że to określenie jest trochę na wyrost.
nes_ska pisze:Hmm.... Tak sobie podczytuję to, co tu jest napisane i w sumie miałam nic nie pisać, ale...
Wracając do chwastka - Może gdyby ankieta była przeprowadzona na początku tej całej kłótni z lucyną, zagłosowałabym na tak. Później - po pierwsze ankieta była założona z ukrycia, po drugie - chwastek już nie była prowokatorką, tylko prowokowaną, a to że te kłótnie wylewały się z prawie każdego nowo otwartego wątku nie było tylko jej winą. Ja w związku z tym też zagłosowałam na nie. Nie podoba mi się jej styl wypowiedzi, ale gdybyśmy sobie wszyscy odpuścili, podejrzewam, że mogłaby być takim samym użytkownikiem jak wszyscy. Zresztą później prowadziła przecież kilka spokojnych, całkiem normalnych dyskusji.
Faktem jest, że na początku polecałam forum, ale później, kiedy zaczęły się te kłótnie, unikałam tego Niestety często to jest pierwsze, co się widzi na forum. O ile lubię ironiczne docinki, o tyle nieprzyjemne teksty mnie odstraszają i jak sądzę nowych potencjalnych użytkowników również.
Jeśli chodzi o usuwanie użytkowników i ich postów, to faktycznie nie jest to do końca fajne, ale skoro sobie tego życzą...
Wesołych świąt. Wracam do piwka :-P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości