Wieści z gór
- Tępy dyszel
Tępy dyszel pisze:Otwarcie sezonu turystycznego w Tatrach Słowackich:
http://portaltatrzanski.com/aktualnosci ... a-slowacji
jednak z licznymi ograniczeniami:
http://www.hzs.sk/typy-aktualit/informa ... h-tatrach/
Oj, to Siwy Wierch na który miałam iść z wycieczką też zamknięty i to oba szlaki, którymi miałam iść to jest od Huciańskiej Przełęczy do góry i zejście przez Palenicę żółtym do Zuberca.
Może więc nawet lepiej że nie doszło to do skutku.
Muszę podesłać organizatorowi.
ja już po Kalamicie wchodziłem na Krywań od 3 Studni... , po kilku godzinach morderczej wspinaczki zdobyliśmy linię kosówek.., tego samego roku zabłądziliśmy na szlaku do Dol. Wielickiej (w jego leśnej części). Od trekkingu w górskim lesie po wichurze gorszy jest jedynie trekking w górskim lesie po wichurze zimą (i może eksploracja kosówek)
Zresztą wszyscy wiemy, jak wyglądają urocze doliny po wjechaniu tam sprzętu Statnych Lesov, nikt chyba nie znajduje przyjemności w spacerze w takim ptpczeniu
Zresztą wszyscy wiemy, jak wyglądają urocze doliny po wjechaniu tam sprzętu Statnych Lesov, nikt chyba nie znajduje przyjemności w spacerze w takim ptpczeniu
luknij na moje panoramy i galerie
Ktoś wie, jak wygląda sytuacja na Rohaczach i na reszcie grani Tatr Zachodnich (Salatyn, Trzy Kopy itd)? Obawiam się, że będzie tam jeszcze śnieg, a prawdopodobnie w weekend będę w Namestovie, więc w Zachodnie będzie rzut beretem...
https://picasaweb.google.com/109771017774908094590
"It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed." Theodore Roosevelt
"It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed." Theodore Roosevelt
- Tatrzański urwis
Ta pani ma w torebce schowane raki które zaraz pewnie wyciągnie i założy na swoje górskie buciki a w drugiej ręce trzyma czekan którego nie widać na powyższym zdjęciu , także owi turyści są dobrze przygotowani do chodzenia po Tatrach .
Ostatnio zmieniony 2014-07-03, 17:24 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
A od kiedy Ty zdjęcia z Tatr oglądasz?
Pudel tylko udaje, że nie zagląda na te wszystkie tatrzańskie rzeczy i relacje, bo tak naprawdę jego fascynacja sięga obłędu i nie chce, żeby się wydało Nawet zapuścił wąs, żeby wyglądać jeszcze bardziej tajemniczo
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Vision pisze:A od kiedy Ty zdjęcia z Tatr oglądasz?
wchodząc na fora w okresie wiosennym nie da się przegapić zdjęć z Taterek
nes_ska pisze:Nawet zapuścił wąs, żeby wyglądać jeszcze bardziej tajemniczo
z tym wąsem to wyglądam raczej bardziej głupkowato niż tajemniczo podczas meczu Holandia - Meksyk wszyscy tylko patrzyli czy nie mam sombrero ze sobą
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
-
maurycy pisze:Mniej więcej w Taterkach jest teraz tak . Więc nie ma żle skoro można na szpilkach i torebką
Obrazek
fot. Rzuć wszystko i chodż w góry
Ta fota to jest z ubiegłego roku jak pamietam, więc może być jednak inaczej
Mi to się marzy udać się do Morskiego Oka w marynarce i z piękną niewiastą odzianą w sukienkę.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu