Wieści z gór
- Tatrzański urwis
Wy Zbydlęcone Chamy - Wooonnnnnn !!! Ja tu wracam do mody turystycznej sprzed lat a Wy zachowujecie sie jak cepy.
WON !!!
WON !!!
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- Tatrzański urwis
- Tępy dyszel
http://www.lesytanap.sk/support/clanok.php?id=963
Jeśli dobrze rozumie, to są zamknięcia w Dolinie Jamnickiej i Raczkowej od poniedziałku do soboty aż do 15 października ?
Jeśli tak.....
:sum6
Proszę o info od bardzo licznych tu znawców słowackiego języka pisanego.
Jeśli dobrze rozumie, to są zamknięcia w Dolinie Jamnickiej i Raczkowej od poniedziałku do soboty aż do 15 października ?
Jeśli tak.....
Ostatnio zmieniony 2014-07-06, 20:07 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
- Tatrzański urwis
Tępy dyszel pisze:http://www.lesytanap.sk/support/clanok.php?id=963
Jeśli tak.....
Tak, dokładnie tak właśnie jest.
Ściągają drewno i założyli "kolejki linowe"
Ostatnio zmieniony 2014-07-06, 22:22 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... BoxWiadTxt
To się nazywa niecierpliwa rodzina
P.s. Napiszę to samo co co roku - to Sprzątanie Tatr to żałosna, niepotrzebna szopka. Amen i ave.
To się nazywa niecierpliwa rodzina
P.s. Napiszę to samo co co roku - to Sprzątanie Tatr to żałosna, niepotrzebna szopka. Amen i ave.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tępy dyszel
Dobromił pisze:To się nazywa niecierpliwa rodzina
Albo kochająca lub nie mogąca się doczekać ,,otwarcia" spadku
Dobromił pisze:to Sprzątanie Tatr to żałosna, niepotrzebna szopka.
Był na takiej akcji ,,członek" mej rodziny, człowiek młody ale mało chodzący po Tatrach bo woli góry ,,beskidowe" i swą stałą ,,ekipę"
Pogoda tego dnia mocno niepewna, zgodnie z prognozami - burzowa. Nic co, chłopaki szli na Halę Gąsienicową a ,,mój młody" się wystraszył i nie chciał za bardzo iść. Właśnie z powodów pogodowych. No więc ,,koledzy" go ,,zmobilizowali" że jest ,,miętkim chujem robiony".
I tym oto ,,cudnym" sposobem objawił się kolejny zniechęcony.
Co do istoty tej akcji - też mam wyrobione zdanie.
Choć byłbym jak najbardziej za sprzątaniem mieszkań lub garaży, turystów chodzących po Tatrach.
To jeszcze nic - wolontariat to dopiero ,,śmiech na sali". Wykorzystywanie młodych pasjonatów gór jako ,,jelenii" - żeby im nawet za to nie dać do ręki symboliczne 100 czy 200 zł......
- Tatrzański urwis
2 lata temu brałem udział w owej akcji sprzątając Rysy z wszelakich śmieci zostawionych tam przez ,,pseudo-turystów,, i jestem z siebie bardzo dumny że mogłem choć na chwilę oczyścić Tatry . W tym roku nie dam rady pojechać z wiadomych przyczyn .Dobromił pisze: to Sprzątanie Tatr to żałosna, niepotrzebna szopka. Amen i ave.