Przystanek Woodstock
Przystanek Woodstock
Już niecałe trzy tygodnie i kolejny wyjazd do Kostrzyna stanie się faktem Gdyby ktoś z forumowiczów chciałby dołączyć do sodomy i gomory to zapraszamy - ze znanych osób ma być m.in. Cegła i Leszek
Zapewniamy ciepłe piwo i szlauch pod prysznic, a także mnóstwo piachu we wszystkich częściach ciała
Zapewniamy ciepłe piwo i szlauch pod prysznic, a także mnóstwo piachu we wszystkich częściach ciała
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
sokół pisze:I chiński misio z Jędralem. A romek będzie śpiewać.
W duecie z Mankiem.
Czytałem, Sokole, że jesteś podejrzewany o przyjęcie nowej internetowej postaci. Coś mi się widzi, że tamtejsza Elyta Internetowa ma jakieś fobie i "maciaryzuje"
Towarzyszu Pudel - czy to Towarzysz Cegła przeżył Festiwal za 50 zł ? W tym roku bije rekord ?
- Tępy dyszel
ja od paru lat zawsze śpię w namiocie Leszka - jest duży, trzy osoby spokojnie się zmieszczą (i Leszek go tacha ). Zawsze mogę umieścić się na środku i robić za żywą barierę
Choć ten Leszkowy namiot nie do końca jest jeszcze pewny bo coś tam marudził o czymś, więc nie zdziwię się jakbym musiał awaryjnie kupić na szybko jakiś namiot...
Ale to naprawdę nie problem - namiotów jest zawsze kilka i zawsze jakieś miejsce się znajdzie, gdyby nasz (jego) Ci nie odpowiadał - do wyboru i koloru
Choć ten Leszkowy namiot nie do końca jest jeszcze pewny bo coś tam marudził o czymś, więc nie zdziwię się jakbym musiał awaryjnie kupić na szybko jakiś namiot...
Ale to naprawdę nie problem - namiotów jest zawsze kilka i zawsze jakieś miejsce się znajdzie, gdyby nasz (jego) Ci nie odpowiadał - do wyboru i koloru
Ostatnio zmieniony 2014-07-10, 00:06 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:dlatego jeżdzę zawsze z Leszkiem, on ma duuuży
poranny wzwód , co ...
Pudelek pisze:trzeba zobaczyć i poczuć...
ja od paru lat zawsze śpię w namiocie Leszka - jest duży
ceper pisze:bo może jednak warto
nie jedź... zrobisz się bardziej nerwowy
Bywałem w Jarocinie, na na innych mniejszych festivalach i spędach okraszonych dobrą muzyką i do dzisiaj mi to zostało
Ale Ty szanowany obywatel, z wysoką pozycją społeczną możesz nie czuć się tam swojsko...
in omnia paratus...