aranea pisze:Dość mnie telepnęło..
No po byciu w pobliżu takich akcji, tak jakoś dziwnie przez moment się po górach chodzi, też miałem taki moment, całkiem nie dawno z sokołem, tyle, że tam to już wieźli gościa nieżywego...
To samo miałam rzec! normalnie inwazja SuperMetalowców nastąpiła! no i Wiktor dołączył, będę się musiała chyba zacząć dwoić i troić, coby Sataniści lokalu nie roznieśli ;>aranea pisze:o ho ho, ale metalowo się zrobiło
Piotrek pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Go1W_jhZTA0
bluejeans pisze:no i Wiktor dołączył, będę się musiała chyba zacząć dwoić i troić, coby Sataniści lokalu nie roznieśli ;>
Wiktorze, jeśli będę się musiała tłumaczyć ze swoich żartów, to życie straci dla mnie sens (; Każdą muzę traktuję lekko i z przytupem, przecież (chyba) wiesz (:laynn pisze:bluejeans pisze:no i Wiktor dołączył, będę się musiała chyba zacząć dwoić i troić, coby Sataniści lokalu nie roznieśli ;>
Tak wyszedłem na jakiegoś Satanistę, a mnie do nich daleko.
tzw flauta, 0 w skali Beauforta, to chyba pierwszy raz, kiedy tak głęboko doceniam wakacje i letnie spowolnienie, graniczące z bezruchem.radko pisze:co tam za rogiem?
radko pisze:trochę elektroniki
Vision pisze:Elektronika... to dla mnie.
bluejeans pisze:przecież (chyba) wiesz (:
skoro doszliśmy do porozumienia, przypieczętujmy je EDim (którego mi nie tak dawno wypomniałeś )laynn pisze:ja mam humor ala Monty P.?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości