Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Tępy dyszel
aniołek pisze:Takie tam, po zdobyciu Bystrej Ławki...czas na zabawę
Bardzo fajny bałwanek. Jeśli to ,,bałwanka" to dlaczego nie ma ,,mini" ?
A jeśli ,,bałwanek" męski, to dlaczego ,,ukradłaś" mu marchewkę ?
Też ,,bylim w Tatrach".
W zasadzie świstak był i nawet ,,zawijał" ze szlaku.
Futrzak też występował.
Jak również drabinka.
Ps.
Tępy dyszel pisze:Bardzo fajny bałwanek. Jeśli to ,,bałwanka" to dlaczego nie ma ,,mini" ?
A jeśli ,,bałwanek" męski, to dlaczego ,,ukradłaś" mu marchewkę ?
"Dlatemu", gdyż, ponieważ operacja wszczepienia nosa...nie powiodła siem . Dodatkowo Bałwi bardzo szybko przechodził w stan ciekły , więc wolałam uwiecznić to co mi się udało zdziałać, niż ponawiać próbę operacji .
Pamiętacie moją relację z Beskidu Śląskiego??? Ufociłem wówczas na )( Szarcula ów słupek:
Kris z resztą też:
W międzyczasie na forum BM doszedł kolejny "złapany" przez niejakiego Cybernioka w Skoczowie. Mniej więcej w tym miejscu:
Wygląda znajomo...
Wysłałem mailem zapytanie do Muzeum w Wiśle. Może znajdzie się tam ktoś, kto rozwikła zagadkę tajemniczego "WD".
Kris z resztą też:
W międzyczasie na forum BM doszedł kolejny "złapany" przez niejakiego Cybernioka w Skoczowie. Mniej więcej w tym miejscu:
Wygląda znajomo...
Wysłałem mailem zapytanie do Muzeum w Wiśle. Może znajdzie się tam ktoś, kto rozwikła zagadkę tajemniczego "WD".
- Malgo Klapković
Vision pisze:Fotka z wakacji w górach...
Byłam w tych samych górach w zeszły piątek, ale nie mam takich fajnych zdjęć
darkheush pisze:Wysłałem mailem zapytanie do Muzeum w Wiśle. Może znajdzie się tam ktoś, kto rozwikła zagadkę tajemniczego "WD".
Jak już będziesz miał informacje, to podziel się tą wiedzą
Ostatnio zmieniony 2014-08-24, 16:47 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
- adrians_osw