Komentarze do tematu - Nasz Team
AniaP pisze:Bo ja jeszcze górskich za bardzo nie mam
Zdjęcia górskie są przereklamowane. Jakieś góry, chmury, drzewa, skały, itd ... Nuda
Pudelek pisze:ale się uśmiecha, a nie to co te smutasy z poprzedniej strony
Co racja to racja Patrząc na niektóre oblicza w "Nasz Team" można się lekko przerazić
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
AniaP pisze:Choć jak obserwuje te tłumy, to mnie zażenowanie ogarnia.
Kto szuka, ten tłumów nie znajduje.
- Tatrzański urwis
- Tępy dyszel
Pozwoliłem sobie ,,przenieść”:
tu-sie-witamy-vt57,810.htm#43003
Co prawda na forum apostołów poznałem wielu wspaniałych ludzi w tym specjalistów od psychiatrii, gastronomii, farmacji, boksu i krzyżowania ludzi ale na pewno zapamiętam Ją.
Jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna i niepodrabialna i nawet chodzi po górach, w stylu i warunkach, będących zdecydowanie poza moim zasięgiem.
Niestety, nie miałem zaszczytu Jej poznać. Ale z tego co widzę, Ona nadal tam się udziela. To cieszy.
Co prawda Ona ma tu konto i jakieś posty napisała ale od dłuższego czasu publicznie się tu nie udziela.
Czy Ona tu zagląda, czy się loguje, tego nie wiem.
Czy jeśli zgłoszę akces do Klubu dyskusyjnego tego typu, to zostanę przyjęty ?
Pytam bo nie wiem, czy godnym wstąpienia jestem.
Ps. Jako że forum apostołów
http://www.apostol.pl/forum/
uduchowione jest, liczę oczywiście na ,,wskrzeszenie" przez Admina (zdarzało się w nieodległej przeszłości).
A jeśli nie zostanę ,,wskrzeszony" to być może założę nowe konto. Oczywiście od razu jak w poprzednich przypadkach tego typu, publicznie się przedstawię.
Bo dla Niej i tych wspaniałych ludzi, naprawdę warto.
tu-sie-witamy-vt57,810.htm#43003
Dobromił pisze:Kogo z nich najmilej wspominasz ?
Co prawda na forum apostołów poznałem wielu wspaniałych ludzi w tym specjalistów od psychiatrii, gastronomii, farmacji, boksu i krzyżowania ludzi ale na pewno zapamiętam Ją.
Jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna i niepodrabialna i nawet chodzi po górach, w stylu i warunkach, będących zdecydowanie poza moim zasięgiem.
Niestety, nie miałem zaszczytu Jej poznać. Ale z tego co widzę, Ona nadal tam się udziela. To cieszy.
Co prawda Ona ma tu konto i jakieś posty napisała ale od dłuższego czasu publicznie się tu nie udziela.
Czy Ona tu zagląda, czy się loguje, tego nie wiem.
Dobromił pisze:A czemu to ? Uważam, że rozmawiać na ważne tematy trzeba. Należy zgłębiać motywy postępowania bliźniego swego. I należy potępiać fałszywe zachowania.
Czy jeśli zgłoszę akces do Klubu dyskusyjnego tego typu, to zostanę przyjęty ?
Pytam bo nie wiem, czy godnym wstąpienia jestem.
Ps. Jako że forum apostołów
http://www.apostol.pl/forum/
uduchowione jest, liczę oczywiście na ,,wskrzeszenie" przez Admina (zdarzało się w nieodległej przeszłości).
A jeśli nie zostanę ,,wskrzeszony" to być może założę nowe konto. Oczywiście od razu jak w poprzednich przypadkach tego typu, publicznie się przedstawię.
Bo dla Niej i tych wspaniałych ludzi, naprawdę warto.
Ostatnio zmieniony 2015-01-08, 17:07 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.
Kapitan Bomba pisze:Bo dla Niej i tych wspaniałych ludzi, naprawdę warto.
Ty to potrafisz się poświęcić dla tych wspanialych ludzi ... Przyjdzie dzień gdy Cię docenią i wkroczysz w progi Klubu ...
Amen.