Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Ha ha, a ja lubięlaynn pisze:Malgo Klapković, nie lubię Cię!!!
Co tu laynn zazdrościć
Trza ruszyć się samemu
Tak na marginesie, mam zaproszenie na wypad w tym terminie w Bieszczady. Nie dam rady bo ... a nie ważne ( sprawy służbowe ) .Mogę odstąpić moje zaproszenie. A jedzie śmietanka górska. Brać się i jechać
Koszta to tylko składka za paliwo, jest spora ekipa, jadą na kilka aut.
A ja tym razem mam obowiązki, tyle że dość miłe.
Już dziś około 17 wyjeżdżam do Przemyśla, prowadzę szkoleniową wycieczkę dla kursu przewodników.
Przez 4 pełne dni będziemy do upadłego zwiedzać - Przemyśl, Pogórze Przemyskie, Dynowskie, Strzyżowskie, Ciężkowickie, Rożnowskie oraz Wiśnickie, w tym również Krosno, Biecz, Wiśnicz Nowy, kilkanaście kościółków drewnianych, cerkwi, cmentarzy wojennych, zamków, pałaców, skansenów i wszystko co tam jeszcze jest ciekawego.
Program mamy niesamowicie naładowany.
Już dziś około 17 wyjeżdżam do Przemyśla, prowadzę szkoleniową wycieczkę dla kursu przewodników.
Przez 4 pełne dni będziemy do upadłego zwiedzać - Przemyśl, Pogórze Przemyskie, Dynowskie, Strzyżowskie, Ciężkowickie, Rożnowskie oraz Wiśnickie, w tym również Krosno, Biecz, Wiśnicz Nowy, kilkanaście kościółków drewnianych, cerkwi, cmentarzy wojennych, zamków, pałaców, skansenów i wszystko co tam jeszcze jest ciekawego.
- Beskidniczka
Basia Z. pisze:A ja tym razem mam obowiązki, tyle że dość miłe.
Witaj Basiu na wschodnim południu Rzeczywiście program, to chyba na co najmniej dwa miesiące spokojnego zwiedzania Tempo będziecie mieć kosmiczne
"Wędrówką jedną życie jest człowieka.
Idzie wciąż,
Dalej wciąż,
Dokąd? Skąd?"
Idzie wciąż,
Dalej wciąż,
Dokąd? Skąd?"
Basia Z. pisze:A ja tym razem mam obowiązki, tyle że dość miłe.
No, no Tobie to się farci turystycznie
Kapitan Bomba pisze:07-12.11.2014 - Paryż, Avignon, Dunkierka.
Cel poboczy ogólnie pisząc : budowa i eksploatacja SUW, studnie, piezometry, uzdatnianie wody.
Z okolic Dunkierki, z przylądków za Calais, fajnie ponoć wiać skalisty brzeg Anglii. Jak jest oczywiście pogoda. Może Ty będziesz miał większego farta - nam się nie udało. Białe klify Dover zobaczyliśmy dopiero na miejscu.
Ciekawa jestem, czy z samej Dunkierki coś Ci się uda wypatrzyć?
Jutro (Środa) startuję na wschód słońca na Baraniej, poszukuję towarzysza podróży. Startuję z Bielska PKSem, w Szczyrku Remizie, jest o 23:00. Marsz wzdłuż kolejki, potem szlakiem na Baranią. Wracam później do Węgierskiej Górki. To jak, ktoś chętny?
Ostatnio zmieniony 2014-12-02, 18:08 przez kamykus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis