Zimny Grojec.
no dobra, trasa trasą, ale co potem? Są w Żywcu jakieś rozsądne miejsca noclegowe?
PS>Skrzyczne zimą z narciarzami to chyba średni pomysł?
PS>Skrzyczne zimą z narciarzami to chyba średni pomysł?
Ostatnio zmieniony 2014-12-31, 16:33 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:Pudelku, Skrzyczne jest w sam raz
kiedyś tam nocowałem. Gospodarz okazał się skończonym chamem, w pokojach piździało, woda pod prysznicem letniawa (był to bezśnieżny styczeń). Do tego nie zaliczył nam zniżki od PTTK (później, po interwencji w centrali pieniądze łaskawie odesłał). Od tego czasu moja noga noclegowa na pewno tam nie postanie - co prawda standard ponoć się zmienił, ale dzierżawca nie.
Zresztą w styczniu to na pewno tam mają full. I na Skrzyczne trochę trudno by się wracało wieczorem z browara
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- Malgo Klapković
pisałbym się na dwójkę w cenie 65 zł/os, a kosmos przy bezchmurnej pogodzie jest całkiem, całkiem ...Malgo Klapković pisze:Na Skrzycznem ceny są z kosmosu, ale dla Was mogę się szarpnąć
Dla Pudelka i ekipy możliwy jest nocleg we własnym namiocie (12 zł/os), weź żywiec, bo na górze drogo
Będzie się działo
sokół pisze:ceper, jak nie masz zamiaru jechac to weź poczytaj inne tematy
sokole, a kto stwierdził, że nie mam ochoty wziąć udziału w zlocie? Będzie to weekend, akurat Skrzyczne chętnie bym odwiedził, nie wspominając już o słynnym Grojcu - tu mnie licho nie zawiało jeszcze ...
Wręcz przeciwnie - wizyta w browarze krótka, potem na zachód/wschód słońca na Skrzyczne, zaś ze Skrzycznego przez Magurkę Wiślańską i Ostre na żywiecką pielgrzymkę.
Jak widzisz, oba cele da się zrealizować - dla chcącego nic trudnego.