Zimny Grojec.
Proszę rzucić okiem na rozkład jazdy Travel Bus Lipowa. Kursy do Ostrego lub do Bielska. Amen.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Malgo Klapković
Dla mnie maks pora z sensem, żeby wyjść na trasę, to 8.00.
Trasa jest dość długa, a dzień krótki.
Bton, wschód można obejrzeć z parkingu, tam są ku temu warunki, o takowym myslałem.
Trasa jest dość długa, a dzień krótki.
Bton, wschód można obejrzeć z parkingu, tam są ku temu warunki, o takowym myslałem.
Ostatnio zmieniony 2015-01-03, 19:14 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
Malgo, my juz jestesmy ustawieni, więc się nie martw. O ile pojade.
Bton, rozwaliłeś mnie. Chcesz brać raki czy czekan?
Lodospadów tam nie ma, lawina kiedyś zeszła, z Małego Skrzycznego, ale to dawno temu było.
Im więcej śniegu tym... lepsze skoki będą.
Z pogodą się zobaczy. Najwyżej będzie torowanie. I będzie trzeba skracać trasę.
Bton, rozwaliłeś mnie. Chcesz brać raki czy czekan?
Lodospadów tam nie ma, lawina kiedyś zeszła, z Małego Skrzycznego, ale to dawno temu było.
Im więcej śniegu tym... lepsze skoki będą.
Z pogodą się zobaczy. Najwyżej będzie torowanie. I będzie trzeba skracać trasę.
- Malgo Klapković
Sokół ok, wiem, że jesteśmy umówieni, ale wolę mieć plan B. Mam tylko jedno "ale" po wschodzie słońca w okolicach hotelu Zimnik ja bym wolała poczekać na całą ekipę, bo po to jadę by się ze wszystkimi spotkać
Co do afterparty to jestem jak najbardziej za no tyle, że z racji braku noclegu będę wracać ok. 20 z Żywca do Kato i do domu.
Co do afterparty to jestem jak najbardziej za no tyle, że z racji braku noclegu będę wracać ok. 20 z Żywca do Kato i do domu.