Nocleg
- Malgo Klapković
Za wygodę się płaci - bogatemu wolno - jak czytałem na którejś fotce z TobąMalgo Klapković pisze:teraz szkoda by mi było pieniędzy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
No faktycznie ceny są różne...nie wiem czy ktoś rezerwował kiedyś noclegi w
butorowy residence? to chyba już chyba troszkę czuć po kieszeni?
butorowy residence? to chyba już chyba troszkę czuć po kieszeni?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez gerta29, łącznie zmieniany 1 raz.
Po jakiej znowu kieszeni? Zanim ktoś coś napisze, niech dokona analizy oferty internetowej i wyjdzie taniej niż na Skrzycznem, czyli około 60 zł/osobę/dzień (4 osoby = 240 zł). W końcu to apartament, czyli namiastka wygody i czystości (ma być schludne i praktyczne). A to, że nie bawią się w noclegi jednodniowe lub dla jednej osoby? To zamawiasz na 3 dni i masz do dyspozycji 4 miejsca /łóżka/ za 720 zł. Albo szukasz w innym miejscu na jedną noc i może coś się trafi za 50-60 zł ...
Na dwoje babka wróżyła: skorzysta albo nie skorzysta (na 99%, bo wyjeżdżam raczej tylko na weekend i solo, więc te 720 zeta to drobna przesada za jedną noc), z drugiej strony i tak szukam w internecie bliżej szlaku lub katastrofa = nocleg w przybytku zwanym schroniskiem
Edit: Pudel, może się zorientowałeś w końcu, że to Skrzyczne piszę tylko po to, by cię "obudzić"
Edit: Pudel, może się zorientowałeś w końcu, że to Skrzyczne piszę tylko po to, by cię "obudzić"
Ostatnio zmieniony 2015-01-07, 14:53 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.