Pudelek pisze:w Polsce też można, jeśli jesteś duży i tłusty i to ci się w organiźmie "traci" znam osoby, które po 2 piwach dmuchną i się mieszczą w normie
Toperz sie miesci po jednym bez problemu. A np. ja nie! To jest jawna dyskryminacja!
Pudelek pisze:w Polsce też można, jeśli jesteś duży i tłusty i to ci się w organiźmie "traci" znam osoby, które po 2 piwach dmuchną i się mieszczą w normie
Natomiast jesli bedzie zwarcie instalacji w scianie, uderzy piorun albo podpali mnie jakis oszolom - to bym oczekiwala ze uratuja mnie za darmo.
AniaP pisze:odezwą Ci się nagle problemy krążeniowo-oddechowe, co zrobisz? Ja bym się nie wahała wezwać pomoc, bo samej guzik zdziałam.
buba pisze:A wracajac do gor i GOPRu- bardzo jestem ciekawa statystyk- ile interwencji to powazne wypadki, zlamane nogi, zawały serca, ludzie przywaleni przez drzewa a ile to turysci "zaskoczeni", "zmarznieci", "przestraszeni", "zagubieni".. Mysle ze takie liczby moglyby duzo powiedziec w tej dyskusji....
bton1 pisze:wyprzedaży nagrobków
Dobromił pisze:wstąpiłem w szeregi piłkarzy nożnych klubu TS Soła Żywiec.
Kapitan Bomba pisze:Czy sprzedałeś albo kupiłeś mecz ?
Kapitan Bomba pisze:Z tą postulowaną dodatkową odpłatnością to lekki przerost formy nad treścią.
Piotrek pisze:Kiedyś byłem "za" ubezpieczeniem w górach
Tatrzański urwis pisze:cholera wie co się z nimi stało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości