AniaP pisze:Co do kanibalizmu to proponuję pożeranie się na żywo. Np para na uboczu, widmo śmierci patrzy im w oczy. Tulą się do siebie, wspominają dni i lata minione. Łzy, czułe słówka, pieszczoty. Zrzucają z siebie kurtki, kladą się na nie. Ona prosi:
Kochanie popieść mnie ustami.
On nie potrafi odmówić, zabiera się do dzieła. Pieści, caluje, liże uda, brzuszek, łono, pupcię swej kochanej dziewczyny. Nagle błysk w oku !!!! Ależ ona jest jędrna !!!! Apetyczna !!!! I ogarnięty narastającym głodem wgryza się w jej pupcię !!!! Ona oceniając powagę sytuacji krzyczy:
Tak !!!! Tak !!!! Tak !!!! Oddaję ci się cała !!!! Tylko popieść mnie palcami !!!!
Zacznij pisać erotyki górskie
Cytat z Mistrza:
"- Felu... - rzekłem i zbliżyłem się, by postąpić wedle praw natury, oneż to bowiem wzieły górę nad moją cierpliwą miłością, a i nad językiem, który nie służył już mowie rozwiązłej, jeno zaczął wędrówkę przeciągłą. Przez jej Opalone, dalej poprzez Niżnie Stanikowe Siodło ku Gładkiej Przełęczy, skąd zmyślnie wdrapał się na sam Czubik, a potem, bliźniaczo postąpiwszy dla symetrii, obniżył się ku Pysznej Polanie, krążąc wokół Małej Łąki, przedzierając się przez Mechy, osiągnął Kudłatą Grańkę, gdzie zatrzymał się na dłużej, by przygotować szturm poprzez Ciemnosmreczyńską Dolinę aż po Głaźne Wrotka, za którymi w Dolinie ku Dziurze, ukryty w Mokrym Żlebie, zlokalizował otwór Ptasiej Studni, a wtedy mój Mniszek, który tymczasem poprzez Pachoł i Mały Ostry Groń sięgnął wymiarów Orlej Baszty, owóż mój Hrubas w postaci Skrajnego Gołego Wierchu niczym Wielka Capia Turnia wszedł jak po swoje tam, ach, tam, gdzie błogie rozłogi. I takeśmy razem, jak Szatan ze Świnicą, chyżo dotarli do Ostrego Szczytu."
Wojciech Kuczok "Spiski"