Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Nowy Rok powitam z koleżankami gdzieś w Beskidzie Małym.
Tzn pojadę jutro do koleżanki do Wilkowic i gdzieś stamtąd chcemy wyjść ale nie za daleko.
Jak ktoś będzie w pobliżu (Magurka, Rogacz itd.) to z przyjemnością złożę życzenia !
2.01 niestety muszę być w pracy i zaczyna się trudny dla mnie okres (koniec i początek roku w księgowości). Do końca mara pewnie nie dostanę urlopu.
Tzn pojadę jutro do koleżanki do Wilkowic i gdzieś stamtąd chcemy wyjść ale nie za daleko.
Jak ktoś będzie w pobliżu (Magurka, Rogacz itd.) to z przyjemnością złożę życzenia !
2.01 niestety muszę być w pracy i zaczyna się trudny dla mnie okres (koniec i początek roku w księgowości). Do końca mara pewnie nie dostanę urlopu.
Ostatnio zmieniony 2014-12-30, 18:21 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze twierdziłem, że zwolnić ze 2/3 tego (tu proszę wstawić adekwatne określenie, bo nie chciałbym znów grzeszyć - jedni drugim by nie przeszkadzali w pracy) i w tydzień księgowość uporałaby się ze wszystkim. Dotyczy to także najbardziej zaludnionego miasta w PolsceBasia Z. pisze: zaczyna się trudny dla mnie okres (koniec i początek roku w księgowości). Do końca mara pewnie nie dostanę urlopu
wielbiciel wszelkiej maści urzędów i urzędników
Jeśli prognozy nie będą zbyt deszczowe, to po "zamknięciu roku i otwarciu nowego" prawdopodobnie 3-6 stycznia ruszę w Sudety (Międzylesie Śnieżnik - Czarna Góra - Stronie Śląskie - Czernica - Paprsek - Smrk).
Na 95 % będę w niedzielę w Tatrach. Jaskiniowo w Kościeliskiej.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Na 31 stycznia zapisałam się w katowickim PTTK na wycieczkę trasą przełęcz Pindula - Radhošť - przełęcz Pustevny - Trojanovice.
Pierwszy raz zapisałam się na taką zbiorową wycieczkę jako uczestnik i ciekawa jestem wrażeń. Trasę za wyjątkiem kawałka od przełęczy do kaplicy znam, ale byłam tam o całkiem innej porze roku. Wyjazd z Katowic o 7 rano, powrót na 19 w sobotę.
Pierwszy raz zapisałam się na taką zbiorową wycieczkę jako uczestnik i ciekawa jestem wrażeń. Trasę za wyjątkiem kawałka od przełęczy do kaplicy znam, ale byłam tam o całkiem innej porze roku. Wyjazd z Katowic o 7 rano, powrót na 19 w sobotę.
Jeżeli nic się nie zmieni, to w ten weekend w planach Krynica - Jaworzyna Krynicka - Bacówka Nad Wierchomlą - nocleg na Łabowskiej, a następnego dnia z Łabowskiej przez Pisaną, Chatę pod Cyrlą do Rytra Zapraszam ;P
Ostatnio zmieniony 2015-03-05, 12:07 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodzi mi po głowie wyjście na Lubań z Krościenka i zejście do Czorsztyna, w piątek. Wielki. Jeżeli pogoda nie będzie całkiem do niczego ... Gdyby ktoś chciał się pomęczyć w moim towarzystwie ;P
[edit] Na razie termin zmieniony na sobotę, a w razie niepogody może na inny dzień.
[edit] Na razie termin zmieniony na sobotę, a w razie niepogody może na inny dzień.
Ostatnio zmieniony 2015-04-02, 09:58 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković