Pudelek pisze:Inez, proszę Cię...
Dołączam się do apelu.
Tu chodzi o męską ekipę (np. łysy, ktoś z kozią bródką). Ciebie nigdy nie zaliczałem do tej ekipy (podobnie jak i siebie np. do załogi rowerowej).nes_ska pisze:Ceper, bardzo proszę, zdefiniuj dokładnie, co masz na myśli,
Nie byłem też na wrześniowym z 2014, nie planuję być na następnych. Na peryferiach miasta znajdę lokalsów, wprawdzie to nie tacy zawodnicy jak ekipa Pudelka, bo nawet da się z nimi porozmawiać i po rozmowie nie jest konieczna dezynfekcja/dezynsekcja/deratyzacja )*nes_ska pisze:ceper napisał/a:
marcu 2014 po słynnym zlocie
Zlot wcale nie był słynny. To Ty zrobiłeś mu jakąś dziwną otoczkę
Jacy adwersarze, taki i poziom dyskusjiPudelek pisze:Dyskusja z kupą na szlaku przyniosłaby więcej efektów
Już kilka osób mnie pytało, co ja tu robię, więc odpowiadam: dbam o trzodę:Pudelek pisze:po co temu chlewiarzowi odpowiadasz?
mazeno pisze:pudelek-pantofelek, vladzio-bladzio
bton1 pisze:2-3 dni I idzie się przyzwyczaić
bluejeans pisze:Podobna propozycja już kiedyś padła - wówczas bez odzewu.
Pudelek pisze:przecież to cenzura! Proponowałem to już wielokrotnie (w sensie aby posty kompletnie nie na temat wycinać i przenosić), ale chór obrońców krzy..., hmm, złotej wolności niemal mnie zakrzyczywał. Każdy ma prawo syfić jak chce i gdzie chce.
Nie ma za co przepraszać, dobrze się stało, że poruszyłeś ten temat, bo nie jest tak, że żadnego problemu obecnie nie ma, a wątek służy właśnie szukaniu rozwiązań w sytuacjach trudnych.Vlado pisze:A faktycznie, przepraszam;) bardzo pobieżnie przeleciałem wczoraj wątek.
(...)
Ale Basiu, Blue niestety chyba macie rację, co do jedynej słusznej metody.
Nawiasem, ja też widzę dużą różnicę (również między używaniem słów uważanych za wulgarne, a wulgaryzmami).Dobromił pisze:bton1 pisze:Poza tym innym kalibrem dla mnie jest rozwinięcie dyskusji na jakiś poboczny temat np. w relacji niż dopisywanie tam "epitetów" personalnych lub pozdrowień w stylu "wypierdalaj".
Też się z tym zgodzę.
Nadchodzą święta - więc tradycyjnie PRZEPRASZAMnes_ska pisze:Równie dobrze mógłby przepraszać wszystkich za Twoje forumowe przepychanki.
Mam w tym doświadczenie, więc TWA nie jest mi straszne. W porywach dawałem sobie radę i z 50 osobnikami, rozproszyć po kilku kojcach i potulne jak baranki, wprawdzie najbardziej kwiczą w porze karmienia, bo każdy myśli tylko o koryciemazeno pisze:> po co temu chlewiarzowi odpowiadasz?
a ty co - swieta krowa?
innym nie wolno bluzgac - ale tobie to juz wolno cepera nazywac "chlewiarzem"?
Vlado pisze:bez przymusu pisania;)
Rozumiem, bo też lubiłam;)Vlado pisze:A ja i tak wolę o codziennych głupotach pogadać na sb
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości