Rozpalili w kominku? to coś nowego.nes_ska pisze:Nie nocowaliśmy, więc nie wiem jak w pokojach, ale w jadalni było ciepło. 1,5 godziny spędziliśmy grzejąc się przy kominku;)
Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Wiolcia pisze:Ale już wiosennie tam u Was!
Pierwszy weekend z rozwiniętymi listkami, robi się cudownie
Robert J pisze:Przeprosiłaś się z filtrem polaryzacyjnym ?
Tak naprawdę nigdy z niego nie zrezygnowałam
Robert J pisze:Ładnie wyszło
Przeczytać taki post od Ciebie to dla mnie prawdziwe zawstydzenie
Malgo Klapković pisze:Tak naprawdę nigdy z niego nie zrezygnowałam
Kiedyś na niego narzekałaś, więc myślałem, że przestałaś go używać.
Ja dodam kilka od siebie, jeszcze świątecznych
Ostatnio zmieniony 2015-04-12, 23:45 przez Robert J, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak sobie szłam wzdłuż wybrzeża i myślałam o Was:) (nie za długo;) Wiało tak piekielnie, że ledwie utrzymywałam pozycję pionową. Ponieważ obiecałam pocztówki, jeśli dotrę w jednym kawałku, obietnicę spełniam:) Garść pocztówek, proszsz:
Dwukierunkowa droga rowerowa, ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
Pocztówka dla neski:)
Żeby dojść do plaży, muszę śmignąć przez ten lasek:
w którym drzewa przypominają brokuły. Pozdrowienia dla brokułożerców;)
i dla filozofów pozdrowienia również;)
To wybrukowana kamieniami ścieżka wprost do wód oceanu, prawdopodobnie dla samobójców, by ułatwić im życie w drodze do jego zakończenia;) Z pozdrowieniami dla Pudelka ;>
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Dwukierunkowa droga rowerowa, ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
Pocztówka dla neski:)
Żeby dojść do plaży, muszę śmignąć przez ten lasek:
w którym drzewa przypominają brokuły. Pozdrowienia dla brokułożerców;)
i dla filozofów pozdrowienia również;)
To wybrukowana kamieniami ścieżka wprost do wód oceanu, prawdopodobnie dla samobójców, by ułatwić im życie w drodze do jego zakończenia;) Z pozdrowieniami dla Pudelka ;>
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ostatnio zmieniony 2015-04-13, 21:39 przez bluejeans, łącznie zmieniany 1 raz.
Kompakt nie aparat, ja nie fotograf, zaś Rudawy i Kaczawskie to nie góry, więc nie ma czego oczekiwać, ale jednak wrzucę kilka widoków na Śnieżkę z rowerówki 11-12 kwietnia 2014:
Grodna (506 m npm, szczyt KSP - nad zbiornikiem Sosnówka):
Z Miłkowa:
Z Małej Ostrej nic nie wyszło, przejrzystość marna, ale Skalnik 945 (KGP) zaliczony.
Znad Radomierza ładnie prezentują się Sokoliki oraz Śnieżką:
Z Przełęczy Komarnickiej (Skopiec 724 do KGP zaliczony):
Okole (718, sudecki włóczykij), na pierwszym planie Łysa Góra (707), w tle całe Karkonosze:
Szbowcowa (Szybowisko, 561m) w Kaczawskich z widokiem na Jelenią Górę i Karkonosze (Skalny Stół - Śnieżne Kotły)
Grodna (506 m npm, szczyt KSP - nad zbiornikiem Sosnówka):
Z Miłkowa:
Z Małej Ostrej nic nie wyszło, przejrzystość marna, ale Skalnik 945 (KGP) zaliczony.
Znad Radomierza ładnie prezentują się Sokoliki oraz Śnieżką:
Z Przełęczy Komarnickiej (Skopiec 724 do KGP zaliczony):
Okole (718, sudecki włóczykij), na pierwszym planie Łysa Góra (707), w tle całe Karkonosze:
Szbowcowa (Szybowisko, 561m) w Kaczawskich z widokiem na Jelenią Górę i Karkonosze (Skalny Stół - Śnieżne Kotły)
Ostatnio zmieniony 2015-04-13, 21:50 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
bluejeans pisze:ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
po czym poznać Polaka za granicą? Po tym, że chodzi po ścieżce dla rowerzystów wcale się miejscowym nie dziwię, że tego nie lubią
bluejeans pisze:Z pozdrowieniami dla Pudelka ;>
a jak tam drugi pilot? Spojrzałaś mu w oczy, jak wchodziłaś na pokład? na pewno Cię zapamiętał
Ostatnio zmieniony 2015-04-13, 22:12 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
bluejeans pisze:Dwukierunkowa droga rowerowa, ale lepiej ludzka stopą na niej nie stawać, tubylcy tego nie lubią;)
Pudelek pisze:po czym poznać Polaka za granicą? Po tym, że chodzi po ścieżce dla rowerzystów wcale się miejscowym nie dziwię, że tego nie lubią
Jak po sciezce rowerowej idzie pieszy to zaraz jest wielki wrzask ze musza zwolnic i go ominac a nie gnac na zlamanie karku i "rowerzysci tego nie lubia". Za to jak normalna szosa rower jedzie sobie srodkiem, albo dwa kolo siebie a za nim korek aut to juz jest wszystko w porzadku...
Bardzo irytuje mnie arogancja pewnych grup- takich wlasnie jak niektorzy rowerzysci. Albo narciarze biegowi i ich "swiety slad"
Ostatnio zmieniony 2015-04-13, 22:51 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Wyprzedził Pan w wyciąganiu wniosków samego siebie;)Pudelek pisze:po czym poznać Polaka za granicą? Po tym, że chodzi po ścieżce dla rowerzystów
Żaden Polak nie szedł po ścieżce rowerowej, info dostałam od moich gospodarzy
Precz! kurka, jacie...Pudelek pisze:a jak tam drugi pilot? Spojrzałaś mu w oczy, jak wchodziłaś na pokład? na pewno Cię zapamiętał
Mnie tam, buba, mało co przeszkadza:) Wszyscy żyjemy na Ziemi, miesca jest dość, tylko dogadać sie jakos trzeba. Jak komuś ciasno, to ja mu zrobię miejsce, bo czemu nie, niewiele mi potrzeba.buba pisze:Bardzo irytuje mnie arogancja pewnych grup- takich wlasnie jak niektorzy rowerzysci. Albo narciarze biegowi i ich "swiety slad"