Ściślej mówiąc oficer też żołnierz, A jednak co nieco pamiętam,dzienks.nes_ska pisze:Uściślając to był Cmentarz Oficerów Radzieckich. Cmentarz żołnierzy podobno znajduje się w innym miejscu
Co ostatnio sfotografowaliśmy...
bluejeans pisze:dwie pary bliźniaków
Przypatrz się dokładnie - osobnik z prawej też jest podwójny
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Pudelek pisze:obawiam się, że tego dla naszej planety byłoby już za wiele...
Powiedzmy to sobie wprost: zostałam masowo i podstępnie pokonana. Nie wiem, czy się z tego podźwignę. Czuję się, jak McMurphy po lobotomii.nes_ska pisze:Ja myślę, że planeta uniosłaby jeszcze jedną blue, jakby tak dobrze po świecie rozrzucić ;P [dopisek blue: nosz kurczę! ]
Teraz już do końca życia - by odpłacić za wasze wobec mnie przewinienia - jako sprawcy tego nieszczęścia, będziecie się musieli mną zajmować.
Przygotuję Wam listę swoich codziennych podstawowych potrzeb
Cóż... nie zmienia to faktu, żeDobromił pisze:Przypatrz się dokładnie - osobnik z prawej też jest podwójny
ale może być (bardzo) niedelikatną sugestią, że nie dowidzę(?)bluejeans pisze:Też chcę siostrę bliźniaczkę ;>
Jasne. Dobijaj leżącego...
To wykrojony fragment przestrzeni pomiędzy Hiszpanią, a Wielką Brytanią:
a trochę bardziej w lewo, między Hiszpanią, Wielką Brytanią a Afryką, którą widać na horyzoncie:
(podobno w tym miejscu woda jest ciepła, ale nie sprawdzałam. Wierzę na słowo)
A to migawki (wyjęte) z ferii w El Puerto Santa Maria
Warunki do robienia zdjęć były bardzo trudne. Przy tym stoisku pana wyrabiającego naczynia z gliny (wespół z osobą z widowni, która uiściła odpowiednią opłatę) ludzie prawie mnie zadeptali... (aż mi mnie było żal)
a trochę bardziej w lewo, między Hiszpanią, Wielką Brytanią a Afryką, którą widać na horyzoncie:
(podobno w tym miejscu woda jest ciepła, ale nie sprawdzałam. Wierzę na słowo)
A to migawki (wyjęte) z ferii w El Puerto Santa Maria
Warunki do robienia zdjęć były bardzo trudne. Przy tym stoisku pana wyrabiającego naczynia z gliny (wespół z osobą z widowni, która uiściła odpowiednią opłatę) ludzie prawie mnie zadeptali... (aż mi mnie było żal)
bluejeans pisze:Przygotuję Wam listę swoich codziennych podstawowych potrzeb
Mam nadzieję, że piramida Twoich potrzeb kończy się na tych fizjoloficznych
(Odbiegając od tematu: zdjęcia wrzucasz przepiękne, możesz mnie nimi karmić codziennie )
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Dawaj relację, nie bój żaby. Najwyżej pojadę po kimś jak po łysej kobyle (nie mam nic przeciw łysym babom), a ile sie przy tym ubawimy Czyżby problem z twardością a'la miętkością?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.