Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Ja właśnie wróciłam z bieszczadowania! Były dwa zachody słońca, trochę przygód, trochę nie-przygód. Jak się ogarnę, to napiszę więcej, a tutaj słońce zachodzące na Smereku:
Aaa jak wiadomo nie ma dnia bez samojebki!
Aaa jak wiadomo nie ma dnia bez samojebki!
Ostatnio zmieniony 2015-06-07, 18:51 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Sobota przebiegła industrialnie, czyli rajd rowerowy terenami przemysłowymi kopalni i elektrowni Bełchatów. Był też aspekt górski - Góra Popiołów Galeria zdjęć
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Dziś upalnie, więc rowerem odwiedziłem kilka jeziorek - galeria zdjęć
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Fajne chmurki, proszę pana ;-)
Mnie i moje bestie dzisiaj Kraków przyjął jak powinien, czyli adekwatnie do poziomu mojej serdeczności
Muzeum Inżynierii Miejskiej nawet nie chciało mnie wypuścić, więc postanowiło okropną, przezroczystą ścianę, od której się odbiłam z impetem, bawiąc przy tym niektóre, bardziej spostrzegawcze osoby do łez... A ja im tłumaczyłam, że to nie jest nadzwyczajnie śmieszne, bo to normalka ...
Mnie i moje bestie dzisiaj Kraków przyjął jak powinien, czyli adekwatnie do poziomu mojej serdeczności
Muzeum Inżynierii Miejskiej nawet nie chciało mnie wypuścić, więc postanowiło okropną, przezroczystą ścianę, od której się odbiłam z impetem, bawiąc przy tym niektóre, bardziej spostrzegawcze osoby do łez... A ja im tłumaczyłam, że to nie jest nadzwyczajnie śmieszne, bo to normalka ...
Ostatnio zmieniony 2015-06-16, 23:09 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.