Sprawy techniczne itp.
Eh, przepraszam, no ale za tą domenę zapłaciłem w piątek wieczorem, wysłałem potwierdzenie przelewu tak jak chcieli, ale już chyba nikt tego nie odczytał i kontaktu w weekend z nimi nie było, a domenę wyłączyli z automatu w sobotę po południu. No ale już będzie działać, dzisiaj rano odpisali i odblokowali.
W ogóle muszę ją przenieść tam gdzie serwer jest, bo tam dużo lepszy kontakt jest 24 na h i 7 dni w tygodniu.
W ogóle muszę ją przenieść tam gdzie serwer jest, bo tam dużo lepszy kontakt jest 24 na h i 7 dni w tygodniu.
- Tępy dyszel
bton1 pisze:Ale się działo! Już myślałem, że grexit zrobiłeś Vis
Na szczęście zbiórka przebiega na tyle efektywnie, że nie trzeba się zadłużać i wyjdziemy cało z opresji, bez obaw o przyszłość.
Tępy dyszel pisze:Przy okazji proponuję zbanować Visiona
Decyzją administracji przyznaję sobie upomnienie.
Ostatnio zmieniony 2015-07-14, 11:21 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudelek pisze:będzie to miało jakieś konsekwencje, typu zmiana adresu?
Nie no nie będzie, bo domena to w sumie adres właśnie. Chodzi głównie o zmianę operatora tej domeny, żeby było u jednego i serwer i domena. A przeniesienie ponoć jest darmowe, no i co ciekawe u tego usługodawcy co jest serwer odnowienie domeny kosztuje mniej, bo 80 zł +VAT, tu jest 100 zł + VAT.
-
- Tępy dyszel
fotokonkurs-z-motywem-zdjecie-nocne-vt2478.htm
fotokonkurs-zdjecie-miesiaca-czerwiec-2015-vt2477.htm
Te, Vision, żyjesz jeszcze ?
fotokonkurs-zdjecie-miesiaca-czerwiec-2015-vt2477.htm
Te, Vision, żyjesz jeszcze ?
-