Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Nie wiem, czy będzie relacja, po pierwsze czasu za bardzo niestety nie mam póki co , a po drugie nie do końca wszystko nadaje się podobno do publikacji. Ale jak obrobię więcej zdjęć, to coś tam w skrócie wrzucę. Trasa wyglądała mniej więcej tak: Zakopane - Palenica - Niżnie Rysy - Rysy - Popradzki Staw - Nowa Leśna - Stary Smokowiec - Nowa Leśna - Cmentarz pod Osterwą - Popradzki Staw - Szczyrbskie Jezioro - Nowa Leśna - Sławkowski Szczyt - Nowa Leśna - Stary Smokowiec - Nowa Leśna - Hrebieniok - Zamkowskiego Chata - Łomnicki Staw - Kieżmarski Szczyt - Rakuska Czuba - Schronisko przy Zielonym Stawie - Barania Przełęcz - Baranie Rogi - Barania Przełęcz - Baranie Rogi - Dolina 5 Stawów Spiskich - Wodospady Zimnej Wody - Stary Smokowiec - Nowa Leśna - Stary Smokowiec - Zakopane... i sporo czasu spędzonego na wylegiwaniu się na kwaterze w Nowej Leśnej. Ot takie luźne i leniwe 11 dniowe wakacje.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 6 razy.
Nikt nie odważy się pojechać po adminie za podpicowane zdjęcia? Lubię zdjęcia mające "coś" w sobie, nawet jeśli trochę podkoloryzowane -o czym pisałem
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Tępy dyszel
Vision pisze:po drugie nie do końca wszystko nadaje się podobno do publikacji.
Czemuż to ?
We wskazanych przez Ciebie lokalizacjach, nie ma ani jednego miejsca nie dopuszczonego do turystyki.
ceper pisze:Nikt nie odważy się pojechać po adminie za podpicowane zdjęcia?
To niezgodne z preambułą ducha. Mieszkającą w Dżihadzie.
Wróciłam! Na Wielkiej Raczy było ciepło. Wręcz za ciepło. Zmarzłam na Rycerzowej. Zaliczyłam dwa wschody i dwa zachody. Może nie wspaniałe, ale było cudnie
Zachód słońca z Wielkiej Raczy
..i wschód
Zachód słońca na Wielkiej Rycerzowej
...i wschód
...a reszta pewnie będzie jutro
Zachód słońca z Wielkiej Raczy
..i wschód
Zachód słońca na Wielkiej Rycerzowej
...i wschód
...a reszta pewnie będzie jutro
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
- _Sokrates_
- _Sokrates_
- _Sokrates_