Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- kamiltatry
- Kontakt:
- Tępy dyszel
kamiltatry pisze:Tu fragmenty Twoich panoram (1 z Szatana, a 2 z Wołowca Mięguszowieckiego):
telefon 110 pisze:Zgadza się. Dodam że malowany słupek graniczny znajduje się około metra na zachód od kamienia szczytowego(na zdjęciu z panem). Pięknie tam.
O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego. Ale dzięki powyższym szczegółowym zdjęciom i opisom, jednak...tylko mi się wydawało, że tam byłem
Głupich topograficznie nie sieją, rodzą się sami.....
EOT
kamiltatry pisze:Gdzie to jest?
Hmm, w lipcu tego roku widziałem podobne ,,ustrojstwo" w bliskich okolicach Szalonego Przechodu.....Ot takie pierwsze skojarzenie....
Tępy dyszel pisze:O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego.
Ja byłem trzy razy i wiem , że byłem na głównym szczycie. Ale po przeczytaniu tego opisu kamilatatry, tych wszystkich "uskoków", "trudności", II" itd to teraz boję się iść czwarty raz
Masz, "tatrologu" talent do dramatycznego wyolbrzymiania
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- kamiltatry
- Kontakt:
Tępy dyszel pisze:O jejku, do tej pory wydawało mi się, że byłem na głównym szczycie Mięguszowieckiego Szczytu Czarnego. Ale dzięki powyższym szczegółowym zdjęciom i opisom, jednak...tylko mi się wydawało, że tam byłem
Cóż... w takim razie masz powód, aby tam wrócić.
Tępy dyszel pisze:Hmm, w lipcu tego roku widziałem podobne ,,ustrojstwo" w bliskich okolicach Szalonego Przechodu.....Ot takie pierwsze skojarzenie....
Hmm... czyli chodziło Ci o Szaloną Kazalnicę. Nie jest to dobra odpowiedź, ale byłeś blisko.
Dobromił pisze:Szalony Wierch
Tak.
- ŚlepyPaweł