Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Nawiedziłem wczoraj dworek całkiem miły i zadbany, jak przystało na dworek: stawy, rzeźby (wiele z mchem), starodrzew, kapliczka w parku - szkoda, że nie wziąłem aparatu, bo mżawka i tuż przed zmrokiem...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
laynn pisze:W końcu mając wolne, córa po osłabieniu poszczepiennym, na tyle się dobrze się czuje, że korzystając z pięknego dnia wyrywamy na spacer. Ja zdjęcie za zdjęciem robię...
Gdzie to było tak pięknie ?
Wtorek-środa byłam w Zakopanem (w pracy, z wycieczką).
Było tak paskudnie jak już dawno nie miałam (a na dodatek grupa trochę marudząca i nie chciała chodzić).
Basia Z. pisze:Gdzie to było tak pięknie ?
U mnie na osiedlowym parku, czyli Parku Środula. A na osiedlu więcej żółci niż czerwieni, choć, w jednym miejscu też kolory dają po oczach:
Oby dziś się rozpogodziło...
Basia Z. pisze:Wtorek-środa byłam w Zakopanem (w pracy, z wycieczką).
Było tak paskudnie jak już dawno nie miałam
O ile pamiętam, u nas było równie paskudnie. Wolałbym chyba siedzieć, w schronisku nad kubkiem grzanego wina... Ale takiej grupy to nie zazdroszczę.
Przejazdem: Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku = park Brandta + Szydłowiec
Współczesny męczennik
Ratusz w Szydłowcu i pręgierz
Więcej zdjęć
Współczesny męczennik
Ratusz w Szydłowcu i pręgierz
Więcej zdjęć
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Na Wzgorzach Strzelinskich dzis cudna jesien- i cieplo!!!!!
Ostatnio zmieniony 2015-10-24, 21:53 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
- _Sokrates_