Dobromił pisze:Tylko Jakub I Pogodynka ma prawo dawać datownik na zdjęciu.
No widziałem, że pogodę ustalałeś z Jakubem na sąsiednim forum. Przynajmniej on tak twierdzi.
A zdjęcie zacne, szczególnie te biało-zielone.
Vision pisze:Przynajmniej on tak twierdzi.
Vision pisze:A zdjęcie zacne, szczególnie te biało-zielone.
laynn pisze:Zobaczyś Złoniemiła w kolekcji afrykańskiej
Prawdziwy tatromaniak nigdy nie odpuszcza , walczy do końca! Nie wybaczę Ci tego .Dobromił pisze: stwierdzilismy, że czas wracać.
To nie byli ,,prawdziwi turyści,, ani mistycy gór , Mosorcyk by się na pewno nie zatrzymał . Zacne zdjęcia , chciałbym kiedyś robić takie .Dobromił pisze:wszyscy, którzy szli w górę zrezygnowali z Przełęczy.
Dobromił pisze:Skład ekspedycji: Prezes czyli mój kierowca i ja.
Dobromił pisze:Prezes był trzy razy ale to dlatego, że jest o wiele starszy niż ja i po prostu zapomnial, że już tam był.
Dobromił pisze:Czy stworzyć z tego powodu bloga ?
Nie to, co oznacza dla młodzieży studenckiej (chyba mają po kilka znaczeń). Panie, zaniedbałeś kilka dni na forum, to teraz nadrabiaj zaległościTępy dyszel pisze:P.S. Co to do chuja ciężkiego jest ,,warun" i ,,kili" ?
Tępy dyszel pisze:Zmień tytuł na ,,Winter Hardmen Ice Pass wycof Hardcore Expedition".
Pozdrów producenta butów i majtek, oddaj pokłon koszulce o stosownej gramaturze i oddychalności.
Obowiązkowo ,,sfit focia" z plecakiem i odpowiednio ,,wyprofilowanym" ramiączkiem.
Wtedy będziesz mógł stworzyć bloga.
,,Będę lajkował na fejsie, subował na jiutiubie i tłitował podczas wjazdu do korpo w Kato".
Tępy dyszel pisze:P.S. Co to do chuja ciężkiego jest ,,warun" i ,,kili" ?
Prezes pisze:Ale jak Prezes był mały, to zamiast psa wyprowadzał na spacer dinozaura.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości